Sony susține asociația FREEDOM pentru reintroducerea vulturilor codalbi

În premieră pe data de 28 septembrie 2014, un vultur codalb, o pasăre răpitoare de zi, considerată specie dispărută de peste 50 de ani pe teritorul francez, a zburat din cel mai înalt punct al Turnului Eiffel din Paris, deasupra Senei, până la Grădinile Trocadéro. La aterizare pasărea a fost aplaudată de o mulțime impresionantă, inclusiv de către îngrijitorul său, Jacques Olivier Travers.

Sony HDR_AZ1VR

Travers este de asemenea managerul organizației non-profit FREEDOM, al cărei obiectiv îl reprezintă reintroducerea vulturului codalb în habitatul său natural din Alpii Francezi și Elvețieni.

Întregul eveniment de popularizare a misiunii organizației FREEDOM a fost surprins cu ajutorul Sony HDR-AZ1 Action Cam Mini, care a fost montat pe spatele codalbului, totul pentru a surprinde unul dintre cele mai frumoase zboruri ale acestei păsări, marcând începutul unei colaborări unice.

vul

Înregistrarea video cu zborul vulturului codalb, surprins de Sony Action Cam HDR-AZ1 este disponibilă pe link-ul urmator: http://bit.ly/1EelVHQ

Sony și FREEDOM

Sony colaborează cu FREEDOM ca sponsor oficial pentru a ajuta organizația în demersul său de a reintroduce codalbul în habitatul său natural din Franța și din Alpii Elvețieni. Sony pune la dispoziția organizației mai multe produse Action Cam™ care îi vor ajuta pe reprezentanții FREEDOM să documenteze cu acuratețe zborurile vulturilor codalbi. FREEDOM folosește înregistrările pentru a învăța mai multe despre comportamentul acestor vulturi, astfel încât să ia deciziile corecte pentru a pregăti repopularea zonei vizate.

Sony Action Cam livrează înregistrări video Full HD fluide datorită tehnologiei de stabilizare SteadyShot™, iar posibilitatea de a aplica toate coordonatele GPS pe înregistrare transformă aceste camera în instrumentele ideale pentru organizația FREEDOM în încercarea de a aduna datele necesare pentru scopul propus. În plus, dimensiunile reduse ale camerelor Action Cam permite cercetărorilor să le atașeze pe corpul vulturilor fără a afecta în vreun mod zborul lor.

Totodată, Sony va folosi toate canalele sale sociale pentru a ajuta la susținerea organizației FREEDOM, realizând în colaborare o serie de clipuri ce vor fi distribuite împreună cu camerele în pachete promoționale.

22.10.2014 Media Alert – Sony

 

Hits: 9

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: