Telekom Romania lansează primul smartphone sub brandul T: Speedsurfer

Speedsurfer permite viteze 4G, pentru împărtăşirea experienţelor în timp real.

  • Telefonul vine cu o cameră foto de 5.0 Megapixeli şi funcţie autofocus, pentru a captura cât mai fidel momentele importante;
  • Designul suplu, cu linii simple, este în linie cu noul brand T. Telekom Romania anunţă lansarea primului smartphone sub brandul T: Speedsurfer, pentru împărtăşirea milioanelor de experienţe la viteze 4G.
  • Speedsurfer include o varietate de caracteristici, la un preţ accesibil:
  • suportă viteze de download de până la 150 Mbps şi viteze de upload de până la 50 Mbps;
  • displayul de 4.5 inch permite o experienţă HD pentru vizualizarea fotografiilor şi a filmelor;
  • camera de 5 Megapixeli are funcţia de autofocus şi o capacitate de filmare de 720 pixeli, cu 30 de cadre pe secundă;
  • sistemul de operare este Android 4.3 Jelly Bean;
  • procesorul de 1.2 GHz Quad-core şi memoria RAM de 1GB permit o experienţă facilă de utilizare.

SpeedsurferSpeedsurfer_back

“Aşa cum am promis, lansăm noi produse şi servicii sub umbrela brandului T, la standarde noi şi îmbunătăţite. Speedsurfer este primul nostru smartphone sub brand propriu, compatibil cu tehnologia 4G, care încorporează valorile brandului: Inovaţie, Simplitate şi Competenţă”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product Management Director la Telekom Romania.

Memoria internă disponibilă este de 5GB din totalul de 8GB. Pentru spaţiu suplimentar, telefonul are un slot pentru micro USB. De asemenea, caracteristicile telefonului includ Wi-Fi, Bluetooth 4.0 şi GPS integrat.

Speedsurfer este disponibil în magazinele Telekom Romania şi Germanos la preţul de 99 lei împreună cu abonamentul Nelimitat L cu un contract de 24 de luni, care, pentru 19,95 Euro pe lună (TVA inclus), oferă trafic nelimitat 4G, comunicarea nelimitată în orice reţea şi beneficii în roaming: 100 în UE şi 100 minute în ţările din Zona 2. Smartphone-ul este disponibil şi fără abonament, la preţul de 799 lei.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

22.10.2014 – Telekom Romania – Comunicat de presa

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: