Sony lansează la IFA căștile Bluetooth wireless MDR-XB950BT, MDR-ZX550BN și MDR-AS800BT

Bucură-te de muzică așa cum îți dorești cu căștile Bluetooth® wireless de la Sony, potrivite fiecărui stil. Răsfață-te cu căștile MDR-XB950BT, care oferă un bas profund, savurează muzica preferată cu castile MDR-ZX550BN, care anulează zgomotul sau colorează diminețile ploioase la alergat cu căștile MDR-AS800BT, ideale pentru sport datorită rezistenţei la apă

Toate modelele Bluetooth® cu NFC se pot conecta cu smartphone prin tehnologia One-touchii. Sincronizezi smartphone-ul cu căștile printr-o singură atingere: conexiunea este realizată fără fire sau coduri de securitate

Unele modele de căști Bluetooth® vin cu microfon integrat astfel încât poți realiza sau prelua apeluri telefonice chiar dacă telefonul tău este în buzunar sau în geantăSony XB950BT

 

Căștile Bluetooth® MDR-XB950BT

De la dubstep la disco: îmbunătăţeşte-ţi experiența audio cu noile căști MDR-XB950BT, primele căști Sony Bluetooth® din clasa Extra Bas (XB). Acestea au fost proiectate în special pentru iubitorii de bas, din materiale de cea mai bună calitate.

Difuzorul de 40mm dispune de magneți din neodim cu densitate mare care reproduc fără efort și cele mai minuțioase frecvențe de sub-bas. Printr-o singură atingere activezi Electro Bas Booster-ul care accentuează instant frecvențele joase pentru o experiență de club. Structura Advanced Direct Vibe din opțiunea Bas Booster etanșează spațiul dintre difuzor și ureche, asigurând o reproducere fidelă a suntelor de bas. Studiul de acustică realizat în colaborare cu Sony Music Entertainment a demonstrat că „expresia ritmului de bas” (în special în jur de 30~40Hz) joacă un rol foarte important pe scenă muzicală. Funcția de Beat Response Control oferă bas îmbunătățit.

Comfortul tău este pe primul loc, chiar și atunci când asculți un maraton de seturi de DJ la MP3 player-ul tău. Pernuțele pentru urechi de la căștile MDR-XB950BT sunt realizate din materiale ergonomice care se mulează comfortabil pe capul utilizatorului. Cavitatea din jurul urechii îi permite acesteia să-și păstreze forma anatomică, în timp ce încadrează timpanul cu sunete de înaltă calitate.

Căștile Bluetooth® MDR-ZX550BN

Ești doar tu și muzica, fără distorsiuni sau fire. Căștile MDR-ZX550BN integrează opțiunea de anulare a zgomotului de fundal, tehnologie care obturează până la 90% din sunetele ambientale.

Difuzoarele de 30mm oferă sunete clare și bogate, în timp ce durata de viață a bateriei de 25 de ore pentru redare continuă (cu funcția de anulare a zgomotului de fundal și Bluetooth activate), îți asigură autonomie în timpul celor mai lungi călătorii, chiar dacă este vorba de traversarea Atlanticuluiiii. Design-ul pliabil al căștilor este ideal pentru a economisi spațiu, mai ales când te gândești la bagajele de vacanță.

Căștile wireless cu Bluetooth®MDR-AS800BT

Mergi la sală sau ieși la alergat cu căștile intraauriculare MDR-AS800BT, ideale pentru sport. Căștile sunt realizate pentru utilizatorii activi care prețuiesc comfortul și siguranța fără să accepte compromisuri ale sunetului atunci când aleg să asculte muzică în timpul antrenamentelor.

Căștile MDR-AS800BT pot fi purtate convențional sau întoarse, cu cablul prins după ureche. Pentru și mai multă siguranță, căștile dispun de un arc realizat special pentru a se mula pe forma urechii, pentru o prindere sigură și confortabilă.

3 mărimi de arc pentru support

1

 

Nu renunți la muzică în timpul antrenamentelor nici când vremea este capricioasă, datorită rezistenței la apă a căștilor MDR-AS800BT. Acestea sunt proiectate conform standardului IPXA, cu suduri cu ultrasunete ce țin apa la distanță. Sunt ideale pentru 4,5 ore de redare continuă, suficient pentru a te relaxa dupa-amiaza la cafenea sau pentru antrenamentul zilnic.

Noile căști Bluetooth® de la Sony, MDR-XB950BT, MDR-ZX550BN și MDR-AS800BT vor fi disponibile în Europa din octombrie 2014.

MDR-AS800BT

Specificații tehnice

Model MDR-XB950BT MDR-ZX550BN MDR-AS800BT
Tip Închis, Dinamic Închis, Dinamic Închis, Dinamic
Mod de utilizare Cu bandă (circulară) Cu bandă (circulară) Intraauriculare
Difuzor Φ40 mm, tip Dome Φ30 mm, tip Dome Φ5.8 mm, tip Dome
Sensibilitate 102 dB/mW (Operațiune pasivă)
Frecvență 3Hz-28,000 Hz (Operațiune pasivă)20 Hz – 20,000 Hz

(A2DP:44.1kHz Sampling)

20 Hz – 20,000 Hz(A2DP: 44.1 kHz Sampling) 20 Hz – 20,000 Hz(A2DP: 44.1 kHz Sampling)
Impedanță 40 Ω at 1 kHz (Operațiune pasivă)
Intrarea maximă 1,000 mW(Operațiune pasivă)
Operare pasivă Da (cu cablu) Nu Nu
Acesorii 1 x Cablu Micro-USB (approx.50cm) ,1 x Cablu căști (approx. 1.2m) 1 x Cablu Micro-USB (approx.50cm) 1 x Cablu Micro-USB (approx. 50 cm), Dopuri de silicon Long Hybrid (SS/S/M/L 2 din fiecare), Suport în formă de arc (S/M/L 2 din fiecare), Banda de ajustare, carcasa de suport

 

8 septembrie 2014 – SONY

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: