Noua serie Toshiba T54 cu moduri de vizualizare optime

Toshiba Europe GmbH anunta astazi noua serie T54 proiectata pentru vizionarea filmelor in modul Cinema optimizat, combinand calitatea impecabila a imaginii, procesarea rapida si redarea 3D cu continut Smart TV. Disponibila cu diagonale de 102 cm (40”) si 121 cm (48”), seria accesibila T54 ofera o experienta de vizionare optima, fara costuri premium.

2

Optimizat pentru filme

Colectia special realizata de pre-setari ale seriei T54 permite calibrarea inteligenta a imaginii pentru a oferi imagini la calitate optima. Una din aceste setari este modul Cinema, care asigura conditiile ideale pentru redarea filmelor si o experienta cinematografica mai autentica.

Luminozitatea imaginii este crescuta in comparatie cu modelele anterioare, in timp ce contrastul dinamic pentru detalii cu umbre si evidentierile imaginilor de pe ecran sunt imbunatatite, astfel incat utilizatorii pot viziona filme mai confortabil intr-o camera intunecata, la fel ca in cinema. Culorile individuale au fost, de asemenea, ajustate pentru a imbunatati definitia imaginii si redarea culorilor generale. Impreuna, aceste imbunatatiri creaza acelasi efect precum vizionarea filmelor la rezolutii incredibil de detaliate pe ecran mare, intr-un cadru ambiental, dar in confortul de acasa.

Redare fluida

Cu procesarea puternica a imaginii AMR+ 800, utilizatorii beneficiaza de imagini mai clare si redare fluida atunci cand vizioneaza filme de actiune, competitii sportive si alte emisiuni de divertisment cu imagini in miscare rapida. Aceasta viteza imbunatatita a procesorului, combinata cu o rata ridicata de refresh, ofera privitorului redarea fluida care tine pasul cu actiunea. Procesarea avansata imbunatateste, de asemenea, claritatea, fara a afecta luminozitatea sau a adauga tremur, astfel divertismentul dinamic este atat de captivant pe cat ar trebui sa fie, indiferent daca urmaresti marele meci de fotbal sau cel mai recent thriller.

Alegere inteligenta

Seria T54 include televizoare Smart care aduc o larga varietate de continut in sufrageria utilizatorilor. O varietate de divertisment, muzica si aplicatii de stiri sunt gata pentru a fi savurate in orice moment; inclusiv YouTube® si aplicatii pentru vreme disponibile de pe ecranul de acasa. Cu seria T54 utilizatorii pot parcurge informatii, pot asculta muzica, pot viziona videoclipuri sau continut Full HD, toate de pe un singur dispozitiv.

Cu Wi-Fi® incorporat si optiune de cautare, navigare si marcare a paginilor web utilizand browser-ul integrat, precum si cu servicii de video-on-demand, utilizatorii pot accesa mai mult din continutul preferat, oricand isi doresc. Functia PVR (Personal Video Recording)[1] este, de asemenea, disponibila pentru a realiza cu usurinta inregistrari pe un hard disk extern (HDD).

Imagini 3D captivante

Seria T54 dispune de tehnologie 3D activa[2], permitand utilizatorilor sa fie captivati de imaginile 3D realiste. Prin adaugarea unei noi dimensiuni documentarelor si filmelor, acestia se pot bucura de experienta 3D completa, cu detalii Full HD. Chiar si pentru continutul 2D existent, procesorul puternic al seriei T54 poate face cu usurinta conversia la 3D, pentru imagini rapide, fluide si extrem de realiste. Posibilitatea de a regla adancimea de camp permite utilizatorilor sa selecteze nivelul preferat al efectului 3D, in functie de continutul vizionat.

Acces constant la datele externe

Cu un media player integrat si o multitudine de optiuni de conectivitate, seria T54 permite utilizatorilor sa se conecteze si sa ruleze aproape orice format de continut doresc, inclusiv de pe HDD sau prin flux wireless, de pe un dispozitiv mobil compatibil. Cu 4 porturi HDMI®, privitorii pot conecta console si dispozitive de redare Blu-ray™, in timp ce doua porturi USB permit vizualizarea fotografiilor si a videoclipurilor preferate, direct pe marele ecran.

Seria Toshiba T54:

  • Rezolutie: Full HD (1920 x 1080) Edge LED TV
  • AMR+ 800 (Active Motion & Resolution)
  • Functionalitate Smart TV cu browser internet
  • Personal Video Recording
  • Conversie 2D la 3D cu control al adancimii de camp
  • Conectivitate: 4 x HDMI®, 2 x USB, intrare PC, suport pentru streaming wireless
  • Audio: Dolby® Digital Plus
  • Design: Negru cu rama subtire si stand argintiu
  • Tunere: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, analog3
  • Diagonale: 102 cm (40”) si 121 cm (48”)

[1] Functia USB Video Recording este disponibila doar in tarile selectate

[2] Doua perechi de ochelari 3D activi sunt inclusi doar la modelele 40T5445DG, 48T5435DG, 40T5435DG si 48T5445DG.

Bucuresti, Romania, 8 septembrie 2014 Toshiba

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: