Samsung lansează prima imprimantă cu Android™

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea pe piața europeană a zece modele de imprimante multifuncționale (MFP) în cadrul IFA Berlin 2014. Acestea sunt primele imprimante echipate cu un sistem de operare Android și au fost create pentru a fi independente, mai intuitive și potrivite pentru orice mediu de business.
Parte a eforturilor Samsung dedicate dezvoltării soluțiilor de imprimare care să se potrivească birourilor smart, noile multifuncționale cu Android dispun de sistemul Samsung Smart UX Center, pentru a putea funcționa independent, fără a fi conectate la un PC și având o interfață prietenoasă.
„Samsung continuă să depună eforturi pentru inovare în beneficiul utilizatorilor prin introducerea primelor multifuncționale cu Android care îmbunătățesc experiența office pentru clienții business și care oferă o tehnologie de imprimare multidimensională avansată”, a declarat Dr. KiHo Kim, Executive Vice President, Printing Solutions la Samsung Electronics. „Noua noastră serie de imprimante îmbină cea mai bună tehnologie IT cu cunoașterea dispozitivelor OA pentru crearea de produse inovatoare pentru noua piață office.”
Imprimare fără PC

Smart MultiXpress X4300 series (3)
Noile multifuncționale Samsung Smart MultiXpress au un ecran tactil de 10.1 inci care le permite utilizatorilor să caute și să printeze conținut din browser, e-mailuri, hărți, imagini și altele, fără ca aceste multifuncționale să fie conectate la un PC sau server. Ecranul tactil permite și previzualizarea documentelor, editarea și adnotarea acestora.
„Cum stilurile și procesele de muncă ale clienților noștri B2B devin tot mai mobile și independente de PC-uri, Samsung continuă să asigure noi soluții de imprimare cu interfețe intuitive, performanță superioară, și, mai ales, eficiență și productivitate sporite pentru crearea de spațiile de lucru fluide și mobile”, a declarat Dr. KiHo Kim.
Noua serie de multifuncționale Smart MultiXpress dispune de Samsung Smart UX Center, aceeași tehnologie UX care poate fi personalizată, fiind disponibilă și pe dispozitivele Samsung Galaxy. Seria MultiXpress este considerată prima aplicare în această industrie a tehnologiei care recreează simțul tactil cu ajutorul vibrațiilor pentru o utilizare cât mai ușoară a produselor.
Conexiune nelimitată
Sistemul de operare Android oferă seriei de multifuncţionale Smart MultiXpress o interfață de printare scalabilă, similară tehnologiei din telefoanele inteligente, și asigură conectivitate în orice situație cu ajutorul Samsung Cloud Print, subliniind atât conectivitatea, cât și capacitatea de procesare a gamei.
De asemenea, seria de multifuncționale Smart MultiXpress este compatibilă cu platforma XOA (eXtensible Open Architecture), ce permite instalarea și accesarea de către imprimantă a unor soluții software specializate pentru nevoile clienților business.


Tehnologie NFC îmbunătățită
În plus, noile multifuncționale dispun de tehnologie NFC Pro (Near Field Communication) pentru a veni în întâmpinarea diverselor nevoi ale pieței B2B. Adăugând accesoriile Samsung NFC Pro (comercializate separat), multifuncționalele pot fi accesate ușor de pe smartphone pentru imprimarea mobilă, rezultând un proces de autentificare mai sigur și funcții IT și administrative îmbunătățite, precum posibilitatea de copiere a setărilor de siguranță pe mai multe multifuncționale printr-o simplă atingere a unui buton de pe accesoriile NFC Pro.
Tehnologie sigură de calitate superioară
Lansarea seriei de multifuncționale Samsung Smart MultiXpress va crește eficiența și productivitatea business-urilor clienților, va asigura o viteză mai mare de procesare a documentelor (viteza de redare este de până la de 1,5 ori mai mare decât cea a dispozitivelor anterioare datorită procesorului de 1GHz dual-core) și permite procese de imprimare și scanare fără întrerupere pentru mai mulți utilizatori.
În plus, multifuncționale Smart MultiXpress consumă mai puțin tuș, extinzându-și astfel durata de funcționare, fapt ce presupune costuri mai mici și fiabilitate mai mare.
Modelele seriei Samsung Smart MultiXpress
Seria de multifuncționale Smart MultiXpress cuprinde zece modele noi din patru categorii diferite de imprimare, care includ următoarele:
• Seria X4300 de multifuncționale color A3: Seria X4300 de multifuncționale color A3 cuprinde modelele X4300LX, X4250LX și X4220RX cu o viteză de redare de 30, 25 respectiv 22 de pagini pe minut (ppm). Seria X4300 este echipată cu tehnologia Dual-Scan ADF care permite scanarea a până la 100 de imagini color față-verso pe minut și până la 120 de imagini monocromatice față-verso pe minut. Toate modelele sunt echipate cu tehnologia Samsung Rendering Engine for Clean Page (ReCP) și toner polimerizat, asigurând imagini clare, vii și lucioase de o calitate superioară. Modelul multifuncționalei X4300LX are o capacitate de imprimare de până la 85.000 de pagini pe lună, cu 23.000 de pagini pentru un cartuș alb-negru și 100.000 de pagini pentru cilindru.
• Seria K4350 de multifuncționale A3 monocrome: Seria K4350 de multifuncționale A3 monocrome cuprinde modelele K4350LX, K4300LX și K4250RX cu o viteză de redare de 35, 30 respectiv 25 ppm. Seria de multifuncționale K4350 este echipată cu tehnologia Dual-Scan Ad, care permite scanarea a până la 100 de imagini color față-verso pe minut și până la 120 de imagini monocromatice pe minut. Modelul de multifuncționale K4350 are o capacitate de imprimare de până la 85.000 de pagini pe lună, cu 35.000 de pagini per toner. Cilindrul are o capacitate de redare de 200.000 de pagini.
• Seria M5370 de multifuncționale A4 monocromatice: Seria M5370 de multifuncționale A4 monocromatice cuprinde modelele M5370LX și M4370LX cu o viteză de redare de 53 respectiv 43 de pagini pe minut. Seria de multifuncționale M5370 este echipată cu tehnologia Dual-Scan ADF care permite scanarea a până la 80 de imagini față-verso pe minut. Seria M5370 poate imprima până la 300.000 de pagini pe lună, cu 30.000 de pagini cu un singur toner și 100.000 de pagini per cilindru.
• Seria M4580 de multifuncționale A4 monocromatice: Seria M4580 de multifuncționale A4 monocromatice cuprinde modelele M4580FX și M4583FX cu o viteză de redare de 45 de pagini pe minut. M4580FX este comercializat prin canalul OA, iar M4583FX este comercializat prin canalul IT. Seria de multifuncționale M4580 este echipată cu tehnologia Dual-Scan ADF care permite scanarea a până la 60 de imagini față-verso pe minut. Seria M4580 poate imprima până la 200.000 de pagini pe lună, 40.000 de pagini cu un cartus și 100.000 de pagini cu un cilindru.

București, 5 septembrie 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: