Sony extinde gama de televizoare BRAVIA 4K Ultra HD compatibile HDR

Sony extinde gama de televizoare Ultra HD 4K care dispun de compatibilitate High Dynamic Range (HDR). În plus față de modelele deja anunțate din seriile X93C și X94C, Sony adaugă compatibilitatea HDR pe modelele din seriile X91C, X90C, X85C și S85C, printr-un update de firmware ce va fi disponibil pe parcursul acestui an.  Sony a demarat parteneriate cu furnizori de servicii de video streaming precum Amazon Video pentru a le oferi utilizatorilor o gamă mai largă de conținut  HDR, o tehnologie premium care generează nuanțe mai intense de negru, luminozitate superioară și tonuri bogate de culori.

HDR reproduce o gamă largă de nivele de luminozitate și asigură un contrast superior pe ecran.X85C

Contrastul îmbunătățit dezvăluie cele mai subtile nuanțe ale imaginii, de la negru bogat și umbre, la cel mai luminos alb și cele mai detaliate culori.

Cu televizoarele compatibile HDR, utilizatorii se pot bucura de culori mai naturale, detalii clare și trăsături distincte, rezultând un nivel de detaliu nemaiîntâlnit.

„Sony a fost dintotdeauna lider pe segmentul tehnologiei HDR, de la camerele video profesionale HDR, la producția și editarea imaginilor în format HDR și la linia de televizoare cu tehnologie HDR. Ne bucurăm să le putem oferi utilizatorilor imagini HDR de cea mai bună calitate, de la obiectivul camerei, până la televizorul din livingroom”, a declarat Motoi Kawamura, General Manager al departamentului de TV Product Planning și Marketing în Europa.

Tehnologia X-tended Dynamic Range de la Sony disponibilă pentru modelele X94C și X93C îmbunătățește experiența de vizionare prin nuanțe de negru mai intense și un alb mai luminos. Funcționalitatea X-tended Dynamic Range prezentă la modelul Sony X93C oferă un nivel de luminozitate de două ori mai puternic, în timp ce X-tended Dynamic Range PRO de pe modelul X94C triplează nivelul de luminozitate.

București, România – 4 septembrie 2015 – Sony

Visits: 0

Lasă un răspuns