Sony BRAVIA™ TV ultra-slim, ultra-smart, acum și ultra-mare: noul X91C

Cu un ecran impresionant de 75” (189,3 cm), extraordinar de subțire, de doar 15mm , noul televizor LCD 4K BRAVIA X91C de la Sony reprezintă o declarație de stil pentru orice livingroom, în timp ce calitatea 4K UltraHD dă viață imaginilor.

Cu un design deosebit, X91C completează orice încăpere, fie poziționat pe suportul propriu din aluminiu, fie așezat pe perete. Îmbunătățit cu tehnologia unică Sony de încadrare a ecranului, display-ul fără ramă asigură o imagine amplă, impresionantă. Funcția High Dynamic Range (HDR) va fi disponibilă pentru modelul Sony X91C printr-un update de firmware . HDR reproduce o gamă largă de nivele de luminozitate și asigură un contrast superior pe ecran. Contrastul îmbunătățit dezvăluie cele mai subtile nuanțe ale imaginii, de la negru bogat și umbre, la cel mai luminos alb și cele mai detaliate culori.
Cu televizoarele compatibile cu HDR, utilizatorii se pot bucura de culori mai naturale, detalii clare și trăsături distincte, rezultând un nivel de detaliu nemaiîntâlnit.

KD-65S8005C_Hero

Puternicul procesor 4K X1 aduce o calitatate fără precedent a imaginii redate de televizor, indiferent de conținut. Fiecare imagine este analizată în mod inteligent și scalată aproape de rezoluția 4K, indiferent dacă utilizatorul urmărește conținut TV obișnuit, discuri Blu-ray, DVD-uri sau clipuri video pe Internet. Display-ul unic Sony TRILUMINOS asigură o gamă uimitoare de culori, evocând emoția completă a fiecărei scene în culori bogate, vii. Diferența este clară: divertisment în imagini de o calitate uluitoare, cu un contrast excelent și culori naturale.

Sistemul de operare Sony Android TV face vizionarea mai inteligentă ca oricând; activitățile de pe tabletă sau smartphone se mută extrem de ușor pe pe marele ecran. Utilizatorul vizionează filme, ascultă muzică, se uită la fotografiile din vacanță, se joacă, face căutări online, descarcă aplicații și multe altele, la o calitate a imaginii și a sunetului fără precedent.

Google Cast simplifică interconectarea dispozitivelor mobile cu televizorul și interacțiunea nelimitată a acestora. Utilizatorii pot folosi jocuri, aplicații, poze, muzică și multe altele de pe tabletă sau smartphone, direct pe televizor, printr-o apăsare de buton, fără a avea nevoie de pairing sau screen-mirroring.

De asemenea, utilizatorul poate folosi Voice Search, disponibil și în limba română, pentru a găsi conținut nou și interesant. E suficient să vorbească aproape de microfonul încorporat în telecomanda cu touchpad sau să folosească dispozitivele iOS sau Android.

Utilizatorul poate naviga printre sute de aplicații și jocuri în magazinul Google Play. De la FPS și site-uri de divertisment, la agregatoare video și servere media, cu televizorul Sony acțiunea nu se termină niciodată.

Folosirea televizorului BRAVIA nu a fost nicicând mai facilă, având o interfață prietenoasă prin care se poate accesa rapid conținut și aplicații. Telecomanda intuitivă cu touchpad One-Flick permite navigarea lejeră printre canale TV, clipuri pe Internet, poze și alte tipuri de conținut.

BRAVIA X91C este compatibil cu HEVC, VP9 și HDMI în 50p/60p – ceea ce înseamnă că utilizatorul se poate bucura oricând de conținut 4K și de un număr tot mai mare de servicii de streaming video 4K.

Gama de televizoare 4K de la Sony se extinde cu două modele cu procesor 4K X1 și sistem de operare Android TV. BRAVIA X80C (49” și 55”) oferă toate datele pentru o experiență 4K îmbunătățită. BRAVIA S80C disponibil în varianta de 55”, respectiv 65” este curbat, asigurând o experiență totală.

Noul BRAVIA X91C de 75” este disponibil de la jumătatea lunii septembrie 2015.

BRAVIA X91C – Specificații tehnice
Ecran 75” (189.3 cm)
Rezoluție 4K (3840×2160)
Procesor de imagine Procesor 4K X1
Culori Display TRILUMINOS
Motionflow Motionflow XR800Hz
Sistem audio Difuzor central 2.2 (20x100mm) x2, woofer (60mm) x2
Audio Amplificator Digital S-Master, sistem S-Force Front Surround, Clear Audio+, DSEE, Clear Phase
Experiența utilizatorului Android TV, Divertismen Sony one-flick
3D Activ
Telecomandă One-Flick Inclusă

București, România – 4 septembrie 2015 – Sony

Visits: 1

Lasă un răspuns