Soluţia Oracle Utilities Work and Asset Management 2.1 ajută companiile de utilităţi să susţină provocările de business

Soluţia Oracle Utilities Work and Asset Management 2.1 ajută companiile de utilităţi să susţină provocările de business

Soluţia Oracle actualizată ajută companiile de utilităţi să îmbunătăţească durata de viaţă a activelor, reduce riscul şi îmbunătăţeşte planificarea investiţiilor

Oracle Utilities anunţă disponibilitatea Oracle Utilities Work and Asset Management 2.1, care ajută companiile din industriile de electricitate, gaz şi apă să îşi folosească mai eficient activele şi informaţiile pentru activităţi critice precum planificarea investiţiilor, managementul afacerilor întreprinderii şi reducerea riscurilor. Lansarea noii versiuni plasează Oracle Utilities Work and Asset Management 2.1 în acelaşi cadru tehnologic cu celelalte aplicaţii Oracle pentru companiile de utilităţi, oferind o soluţie modernă, unificată de management al activelor, pentru a simplifica abordarea provocărilor operaţionale sau cele legate de serviciul pentru clienţi.

11046194_968330749845858_405610662955377693_o

Pe măsură ce procesează informaţiile despre modul în care consumatorii fac alegerile de consum de energie, Oracle Utilities Work and Asset Management 2.1 oferă companiilor de utilităţi un nou mod proactiv de a creşte capacitatea proceselor de management şi serviciilor pentru clienţi. Soluţia actualizată dispune de un instrument încorporat de analiză care ajută companiile de utilităţi să îşi automatizeze sarcinile legate de baze de date şi să îşi îmbunătăţească planificarea activităţilor pentru a soluţiona mai multe sarcini cu mai puţine resurse. De asemenea, interfaţa poate fi personalizată în funcţie de rolul fiecărei activităţi, astfel încât să accelereze productivitatea.

“Activităţile şi gestionarea activelor reprezintă un efort strategic ce implică un volum mare de date şi pot afecta direct sănătatea business-ului şi a comunităţii, iar companiile de utilităţi trebuie să fie capabile să acţioneze în consecinţă”, spune Rodger Smith, vicepreşedinte senior şi director general Oracle Utilities. „Oracle cunoaşte aceste necesităţi şi le adresează prin Oracle Utilities Work and Asset Management 2.1, una dintre cele mai importante investiţii în activităţi şi managementul activelor pentru companiile de utilităţi din ultimul deceniu.”

Ca sistem unic de cetralizare şi partajare a datelor pentru fiecare activ, Oracle Utitilities Work and Asset Management 2.1 ajută companiile de utilităţi să ia decizii mai bune privind momentul şi locul în care să investească resurse umane şi capital, reduce costurile prin extinderea valorii investiţiilor existente şi asigură aplicarea celor mai bune practici în muncă adresând în acelaşi timp cerinţele de siguranţă şi mediu. De exemplu, un vicepreşedinte de operaţiuni care are nevoie să investească într-un „grid” poate avea acum toate datele necesare centralizate într-un format uşor de parcurs şi de înţeles pentru a putea determina cum investeşte capitalul.

Oracle Utilities Work and Asset Management 2.1 ajută de asemenea companiile de utilităţi să identifice şi să reducă mai uşor riscurile pentru muncitori şi pentru comunitate printr-o suită de date analitice disponibile în timp real ce previn eşecurile, monitorizează condiţiile şi determină strategii optimizate de mentenanţă. De exemplu, soluţia actualizată include un scor bazat pe anumite condiţii pentru un management mai eficient al riscului, iar interfaţa nouă oferă o vizibilitate ridicată. Cu acest tip de scoruri, companiile de utilităţi pot analiza o multitudine de variabile pentru a determina sănătatea pe baza unor active specifice. Pot, de asemenea, să actualizeze continuu scorul, astfel încât acesta să reflecte orice schimbare a condiţiilor, cum ar fi realizarea lucrărilor de întreţinere. Prin stocarea şi reiterarea scorului de sănătate a activelor, companiile de utilităţi pot înţelege riscul în timp real în permanenţă riscul real, îmbunătăţindu-şi astfel eficacitatea deciziilor de reparaţie sau înlocuire.

Fiind dezvoltată pe cele mai avansate protocoale şi unelte pentru dezvoltat aplicaţii, soluţia este uşor de îmbunătăţit fără a compromite posibilitatea de actualizare. În plus, integrarea cu soluţiile Oracle enterprise pentru companiile din domeniul utilităţilor permite clienţilor cu mai multe produse Oracle Utilities să partajeze informaţii  între aplicaţii pentru a accelera operaţiunile. Pot folosi acelaşi set de cunoştinţe pentru a administra mai multe sisteme Oracle, reducând astfel costurile şi resursele necesare pentru a susţine procesele de business.

“Utilizând Oracle Utilities Work and Asset Management pe aceeaşi platformă ca alte aplicaţii Oracle pentru furnizorii de utilităţi, o companie evidenţiază importanţa strategică a activităţilor şi a gestionării activelor prin această investiţie”, spune Marcus Torchia, director de cercetare IDC. „Soluţia are avantajele competitive necesare la nivel global pentru a ajuta companiile de utilităţi să facă faţă provocărilor precum utilizarea datelor pentru a îmbunătăţi managementul riscului şi creşterea valorilor activelor cu tehnologii bazate pe senzori, ce devin o parte tot mai importantă în infrastructura companiilor de utilităţi.”

REDWOOD SHORES, Calif. — 14 mai, 2015 — Oracle Utilities

Views: 0

Lasă un răspuns