A fost funny cu tableta Evolio Go Fun la review

Cei de la Evolio nu uita de unde au plecat si anume de la GPSuri si nu se desmint producand o tableta funny dedicata calatoriilor cu autoturismul, asa de vacanta ce tocmai se apropie, dar si cu dotari ce te ajuta sa navighezi cu usurinta pe internet de viteza 3G, chiar si acolo unde nu gasesti oazele wifi gratuite de pe la restaurante/hoteluri sau de prin parcuri, avand un SIM de la un operator.

Tinand cont ca in ultima vreme Evolio s-a profilat mai mult pe deviceuri de buget, intrucat si acolo se pot castiga bani buni, dar cu mai multe batai de cap, Go Fun este o tableta si cu dimensiuni reduse, care ii permit fixarea in parbriz cu o vizualizare buna, atat pentru sofer cat si companioni.

Tableta despre a carei lansare am scris aici a ajuns la mine si fireste prima oara i-am facut unboxing pe care puteti sa-l vedeti prin galeria de mai jos.

Pot spune ca tableta este chiar draguta si are personalitate fiind atractiva ca design si simplificata in interfata utilizator, acolo unde soferul nu are prea multe miscari disponibile pentru a ataca in mers toate partile constructive ale tabletei cu GPS.

Pentru multa lume posibilitatea de a avea acces la niste harti gratuite reprezinta un plus, pentru ca sigur mai scuteste niste bani.

Un alt plus il consider si regasirea in pachetul de vanzare a kitului de montare al tabletei pe parbrizul autoturismului, pentru ca se mai pot scoate si de acolo ceva bani si te scuteste de alergatura suplimentara de a mai cumpara daca nu-l ai.

Tableta are la cei 7 inchi o dimensiune redusa, insa este destul de bine proportionat incat sa nu iti omoare toate unghiurile de vizibilitate pe care trebuie sa le ai disponibile ca sofer. Da, 7 inchi din experienta mea ca sofer este optim si poti sa infigi tableta foarte bine in mijlocul parbrizului, sa poti urmari cu coada ochiului harta ce apare acolo si sa ai o auditie buna a asistentei vocale.

Dar si atunci cand evadezi din autoturism ajuns la destinatie vei putea utiliza cu usurinta GPSul dar si celelalte functii intrucat tableta constructiv si prin plasticele utilizate are un grip bun si o posibilitate de manevrare, care nu iti va pune niciodata in pericol utilizarea si emotia de a tranti tableta de pamant.

Nu este o tableta dotata pentru scapari accidentale, ci mai degraba a unei manipulari atente si ingrijite, pentru ca asa mi se pare mai normal sa procedeze orice utilizator cand are in mana un produs HiTech.

Cine isi doreste sa mearga la sapa trebuie sa isi aleaga device-ul corespunzator, unde poate sa isi valorifice in voie muschii si dorinta de supraexploatare atipica.

Daca ma intrebati tableta este frumusica atingand toate acele rotunjimi placute ochiului, avand si un capac detasabil in spatele caruia se ascund sloturile pentru cartela SIM dar si a memoriei microSD.

In rest cele obisnuite: lateral – dreapta sus butoanele power on/off, volum +/-, butonul de RESET, jos – microfonul destinat apelurilor, sus – conectorul microUSB, jack EAR, spate – camera 2 MPx si doua degajari pentu celelalt difuzor audio, fata – difuzorul audio, camera frontala 0,3 MPx, displayul cu touchscreen.

M-am jucat pe ea si am fost incantat, jocurile merg bine, nu s-a blocat deloc, dar lumea nu te crede pe cuvant pana nu atasezi si cate ceva despre benchmark asa cum am procedat si eu.

Sub carcasa se ascunde un procesor Broadcom BCM23550 cu patru nuclee care functioneaza la o frecventa de 1.2 GHz. Impreuna cu cei 1 GB de memorie RAM sistemul de operare functioneaza fluent si fara griji.

Poate ca memoria pentru stocare la cei 8GB nu sunt chiar suficienti tinand cont si de spatiul destinat sistemului de operare Android 4.4 Kit Kat,  poate fi totusi extinsa cu inca 32 GB prin card MicroSD.

Desi stiam ca nu are niste camera performante, asa ca pentru o tableta, sunt un pasionat foto si nu m-am putut abtine pana nu am imortalizat si cateva pozitii in galeria de mai jos dar si un clip video, si chiar si un selfie.

Video

Bateria are o capacitate de 2800 mAh, in felul acesta va puteti bucura de o autonomie de pana la maxim 5-6 ore de utilizare normala – internet, filme sau jocuri, atunci cand va detasati de la priza bricheta a autoturismului cu care explorati.

Atat cat am avut-o in teste, adica vreo saptamana nu pot spune ca m-am plictisit si a fost destul de funny sa poti explora functiile mai putin GPSul care totusi nu l-am putut testa datorita programului mai incarcat din ultima vreme, totusi avand increderea ca GPS, GLONASS la o companie experimentata in GPSuri asa cum este Evolio nu prea are cum sa dea probleme de functionare.

Visits: 0

Lasă un răspuns