Epson lansează SureColor SC-P800

  • SC-P800 permite fotografilor şi artiştilor să producă fotografii A2 pe o serie de medii de tipărire, datorită noii unităţi opţionale pentru role de hârtie

Epson lansează cel mai nou model din gama de imprimante foto profesionale, SureColor SC-P800. Noul model tipărește fotografii de calitate superioară, în culori realiste, cu gradaţii şi nuanţe fine și este ideal pentru fotografii pasionaţi şi artiştii profesionişti. Imprimanta este livrată cu o unitate opţională pentru role de hârtie, ceea ce înseamnă că fotografii şi artiştii pot crea acum cu uşurinţă printuri de cea mai bună calitate în formate mai mari.

SureColor SC-P800

SureColor SC-P800 creează fotografii rezistente, de calitate superioară, care pot fi vândute, expuse sau incluse în portofolii. Noua imprimantă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a printa şi alte tipuri de documente la o calitate impresionantă, inclusiv sinopsisuri şi prezentări.

Noul model utilizează Ultrachrome HD, un nou set de cerneluri în nouă culori, care este folosit prima dată la imprimanta foto A3+ Epson SC-P600. Aceste cerneluri pot produce o gamă largă de culori şi cele mai intense nuanţe de negru de pe piaţă1, permiţând utilizatorilor să imprime fotografii clare, cu un nivel foarte ridicat al detaliilor. Mai mult, setul de cerneluri are o rezistenţă îmbunătăţită la lumină[1], ceea ce înseamnă că printurile vor avea o durată mai lungă de viaţă.

Modelul SC-P800 este succesorul imprimantei foto de mare succes Stylus Pro3880 și este prima şi singura imprimantă A2 pentru birou de pe piaţă care are unitate opţională pentru role de hârtie[2]. Din acest motiv este ideală pentru fotografii şi artiştii care doresc să imprime cu uşurinţă fotografii panoramice mari în formate non-standard, precum cele ale bannerelor şi ale pânzelor pentru galerii.

SC-P800 este foarte uşor de utilizat datorită unei serii de caracteristici suplimentare. Este singurul produs de pe piaţă echipat cu ecran tactil color de 2,7 inci. Acesta oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba modul de imprimare pentru diferite medii de tipărire şi să monitorizeze starea procesului de imprimare.

Alimentarea cu hârtie se face fără probleme, iar diferitele formate ale mediilor de tipărire pot fi schimbate cu uşurinţă datorită celor trei căi de alimentare cu hârtie, printre care se numără şi o tavă pentru hârtie fine art cu încărcare frontală. Imprimanta utilizează, de asemenea, cartuşe de cerneală mari, de 80 ml, fiind astfel ideală pentru imprimarea unor volume mari de fotografii.

Noul design modern conferă imprimantei SC-P800 un aspect foarte elegant. De asemenea, are cele mai mici dimensiuni dintre imprimantele A2 de pe piaţă2, ceea ce înseamnă că se potriveşte foarte bine și în spaţiile mai mici.

Caracteristicile avansate de conectivitate oferă imprimantei SC-P800 o flexibilitate suplimentară. Este prima imprimantă A2 de 17 inci echipată cu Wi-Fi2 pentru imprimare wireless uşoară, acasă sau în studio. SC-P800 acceptă, de asemenea, Epson Connect pentru imprimarea mobilă, de pe o serie de dispozitive, inclusiv de pe tablete, PC-uri şi smartphone. Poate fi folosită și fără conexiune wireless datorită conectivităţii Wi-Fi Direct.

Imprimanta Epson SC-P800 va fi disponibilă pe piața din România începând cu 1 iunie la preţul estimativ de de 5.440 lei, TVA inclusă.

Caracteristici
O nouă tehnologie UltraChrome HD, cu 9 culori
Gamă de culori extrem de variată şi cea mai mare densitate a culorii negre1 de pe piaţă (2,86 Dmax pe PGPP)
Unitate opţională pentru role de hârtie destinată imprimării de medii de tipărire sub formă de rolă cu grosimi de 2″ şi 3″ şi lăţimi de până la 17″ (produsul este un accesoriu opţional)
Tavă frontală pentru hârtie fine art pentru încărcarea uşoară a mediilor de tipărire fine art şi a celor rigide
Acceptă Epson Connect. Acceptă Apple AirPrint şi Google Cloud Print
Wi-Fi Direct pentru imprimare wireless directă de pe tablete, PC-uri şi dispozitive smartphone
Ecran tactil color mare, de 2,7 inci, pentru o configurare și o gestionare mai ușoară a funcțiilor imprimantei
Capacitate mare a recipientelor pentru cerneală – 80 ml. Acest lucru permite imprimarea unor volume mari de fotografii la calitate profesională
Dimensiuni compacte – se potriveşte bine atunci când spaţiul este limitat, acasă sau în studio.
Design modern pentru un aspect elegant
Conexiune Ethernet, Wi-Fi şi USB 2.0

1 2,86 Dmax pe hârtie fotografică lucioasă premium. În comparaţie cu imprimantele foto A2 cu set de cerneluri cu cel puţin 6 culori oferite de concurenţi disponibile în luna ianuarie 2015

[1] În comparaţie cu cerneala Epson Ultrachome K3. Rezistenţa la lumină a cernelii Ultrachrome HD a fost stabilită la aproximativ 60 de ani în urma testării în condiţii bazate pe standardul JEITA CP‐3901A (hârtie lucioasă A4, temperatură de 23°C şi umiditate de 50 %).

[2] În comparaţie cu imprimantele foto A2 cu set de cerneluri cu cel puţin 6 culori oferite de concurenţi și disponibile pe piață în luna ianuarie 2015

1 2,86 Dmax pe hârtie fotografică lucioasă premium. În comparaţie cu imprimantele foto A2 cu set de cerneluri cu cel puţin 6 culori oferite de concurenţi disponibile în luna ianuarie 2015

București, 14 mai 2015 Epson

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: