E-Boda la prima tableta cu procesor INTEL

E-Boda lansează prima tabletă românească de 7 inci cu procesor Intel. Modelul Intelligence i100 integrează un procesor Intel® Atom™ Z2520 Dual Core cu o frecvență de 1,2 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.4. E-Boda Intelligence i100 va fi disponibilă începând cu 9 iunie pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere la prețul recomandat de 329,9 lei.

image002
”Misiunea noastră din totdeauna a fost să aducem tehnologia avansată cât mai aproape de toți utilizatorii, indiferent de posibilitățile lor. Astfel, am încheiat parteneriatul cu Intel și am adus prima tabletă românească de 7 inci cu procesor Intel, pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență de utilizare pe tabletele E-Boda,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. ”Am ales să integrăm un procesor puternic de la Intel într-o tabletă de dimensiuni reduse, pentru ca utilizatorii să se bucure de performanțele avansate oferite de un laptop pe un dispozitiv mobil,” adaugă Alexandru Drăgoiu.
Tableta Intelligence i100 a fost gândită, luând în considerare nevoile utilizatorilor activi, conectați în orice moment, fie cu mediul profesional, fie cu prietenii sau familia, care au nevoie de performanță maximă în mișcare. De aceea, E-Boda integrează puternicul procesor Intel® Atom™ Z2520 Dual Core cu o frecvență de 1.2 GHz într-o carcasă de dimensiuni și greutate reduse, ce o fac ușor de transportat în fiecare zi. Procesorul, împreună cu memoria RAM de 1 GB și a celui mai nou sistem de operare Android 4.4, asigură rularea fluidă a tuturor aplicațiilor, filmelor și chiar a jocurilor mai complexe. Utilizatorii pot naviga pe Internet sau pe rețelele sociale folosind conexiunea prin rețele Wi-Fi sau 3G prin intermediul unui modem USB compatibil.
Modelul Intelligence i100 nu oferă doar performanță, ci și un design deosebit: carcasa din spate a tabletei este imprimată cu motive geometrice de culoare albastră. Aceasta integrează un ecran cu diagonala de 7 inci și o rezoluție de 1024×600 pixeli ce asigură un contrast puternic și culori luminoase pentru ca, la vizualizarea fotografiilor sau a filmelor, tableta să redea imaginile cât mai realist. Datorită dimensiunii ecranului, tableta se poate transforma cu ușurință într-un e-book reader. Memoria internă de 8GB, extensibilă cu până la 32 GB printr-un card micro SD, permite stocarea a numeroase cărți electronice, reviste și documente importante, pe care apoi utilizatorii să le poată accesa oricând.
Prin conectarea unei tastaturi prin intermediul conexiunii Bluetooth, tableta se poate transforma cu ușurință într-un editor de documente perfomant și rapid de folosit. Utilizatorii pot redacta documente întregi, compune prezentări PPT sau rapoarte XLS întocmai ca pe un laptop sau PC. Chiar și în lipsa tastaturii pentru tabletă, dimensiunile și forma carcasei permit redactarea direct pe ecranul acesteia, fără ca utilizatorii să resimtă o senzație de disconfort.
Pentru a oferi un conținut cât mai variat utilizatorilor săi, tableta E-Boda Intelligence i100 vine cu o serie de aplicații utilitare preinstalate, precum: Seenow – împreună cu acces gratuit la secțiunile pe bază de abonament în prima lună, AntenaPlay, servicii de taximetrie, editor pentru documente, agregatoare de știri locale, hărți sau rețele sociale.
Modelul Intelligence i100 va fi disponibil online, pe www.e-boda.ro, și în magazinele partenere, începând cu 9 iunie, la prețul recomandat de 329,9 lei.

București, 28 mai 2014 – E-Boda

Visits: 0

Lasă un răspuns