Epoca…007

Traim epoca incalzita de  multitudinea de filme de actiune pe care o sincronizam cu viata reala, cand fictiunea ne trezeste pofta de a experimenta.

Oare cate idei nu ne-a trezit vizionarea filmului “Agent 007”?… Nenumarate:). Acolo am vazut fel de fel de device-uri care ne-au creat o senzatie periculos de placuta si care ajutau personajul, James Bond sa iasa din cele mai complicate si nastrusnice situatii. Iata ca am ajuns sa gasim si o companie online care se ocupa cu spionajul camuflat prin tehnologie.

Acum oricine poate comanda un microfon gsm care este ascuns in orice fel de obiect cum ar fi: Microfon spion GSM ascuns in prelungitor cu functie de detectie vocala PMCD25, Microfon GSM spion, detectie voce in mouse spion MMGS1003, Microfon spion gsm cu activare vocala in scrumiera, Microfon spion GSM incorporat in bricheta ZIPPO, Microfon spion GSM ascuns in ceas de birou functional, Microfon spion GSM camuflat in PIX, Camera spion 3G mascata in incarcator universal model 3GSAU10, Microfon spion mascat in televizor, Microfon spion GSM mascat in cafetiera model ccmgs34, Microfon GSM Spion cu detectie vocala + Camera video Spion + Camera Foto Spion + Reportofon spion.

Si la fel ca in “Agent 007” orice arma isi are antidotul sau si anume detector microfoane cum ar fi: Detector profesional de microfoane spion Protect 1206i, Mini detector profesional de microfoane spion Protect 1210, Detector profesional de camere ascunse spion, Detector microfoane, camere spion profesional 8,7 Ghz, Detector microfoane spion, camere spion, lentile camere, GPS Tracker, Detector microfoane si camere spion wireless, Detector lentile camere spion, Detector microfoane si camere spion – PD1205, GSM SAFE BOX 2 – impotriva interceptarii telefoane mobile.
Compania respectiva este specializata si in comercializarea altor device-uri care fac deliciul societatilor de detectivi particulari sau colectionarilor de obiecte: Detector de metale DM0032, Detector de camere video spion, Detector profesional de camere si microfoane spion model raksa-idet, Detector profesional de microfoane spion si camere ascunse Palladium G12.

Visits: 0

Lasă un răspuns