Samsung prezintă Buzz House – mai mult decât o casă, ci un întreg ecosistem de produse interconectate

Timp de două săptămâni, șase creatori de conținut vor locui împreună într-o casă echipată cu produse Samsung și vor împărtăși experiența lor pe social media

Samsung Electronics prezintă proiectul Buzz House, realizat în colaborare cu Global Records – o casă echipată cu produse smart Samsung, interconectate, în care vor locui șase creatori de conținut timp de două săptămâni și din care vor relata întreaga experiență pe rețelele de socializare.

Nu e o surpriză faptul că în ultimii 2 ani, în timp ce toți am fost forțați să petrecem mai mult timp în casele noastre, interesul consumatorilor pentru soluții care să le simplifice și eficientizeze viața acasă a crescut considerabil. Publicul s-a folosit de tehnologia de ultim moment și de posibilitatea de a conecta device-urile din casă pentru a simplifica sarcinile rutiniere (spălatul rufelor, reglarea temperaturii în diverse camere, gătitul), dar și pentru a se bucura de experiențe cool, chiar în interiorul casei (apeluri video proiectate pe televizor, vizionarea simultană a mai multor programe TV pe același ecran, etc). Contextul s-a schimbat, dar consumatorii nu sunt dispuși să renunțe la confortul obținut, își redefinesc stilul de viață și caută în continuare soluții hiper-personalizate, eficiente și simple pentru nevoile lor. Buzz House este, în acest sens, o demonstrație a modului în care tehnologia de ultimă oră și conectivitatea se pliază pe noile tendințe de comportament ale consumatorilor.

Toate dispozitive din Buzz House sunt interconectate prin intermediul SmartThings, aplicația cu ajutorul căreia utilizatorii pot să controleze și să conecteze aparatele smart din propria casă, pentru un stil de viață inteligent, adaptat nevoilor fiecăruia. În aplicație pot fi introduse o serie foarte vastă de produse smart: electrocasnice: mașini de spălat, uscătoare, cuptoare, dispozitive audio/video, televizoare, aspiratoare etc. Astfel, SmartThings funcționează ca o telecomandă pentru tot ecosistemul de produse conectate și printr-o simplă apăsare de buton, utilizatorii pot să seteze diferite procese: unele dintre comenzi pot fi punctuale, precum selectarea unui anumit program pentru mașina de spălat sau sincronizarea acesteia cu uscătorul, iar altele, recurente: dacă temperatura din casă depășește o anumită valoare – pot face ca aerul condiționat să pornească, dacă umiditatea este prea mare – pot activa dezumidificatorul etc.

@Claudisky, @alexastory, @cezaracritescu, @denismtr, @vladneamtu0 și @jazzusaraj au acceptat provocarea Samsung de a testa produsele electrocasnice din interiorul casei prin intermediul unor challenge-uri creative, jocuri de echipă, seri de filme etc., pentru a împărtăși apoi mai departe cu comunitățile lor experiența unui stil de viață inteligent și conectat.

Buzz House aduce laolaltă produse precum:

  • Televizoare din seria Neo QLED – potrivite atât pentru productivitate, cât și pentru gaming și entertainment
  • Televizoare din gama lifestyle – The Sero, ideal pentru a reda conținut direct din telefon și The Frame – televizorul care aduce arta mai aproape de utilizatori
  • Freestyle – cel mai compact videoproiector, care transformă orice seară de cinema în aer liber într-o experiență memorabilă
  • Mașina de spălat AI Ecobubble™ și uscătorul de rufe AI Control – care memorează obiceiurile de spălare ale celor din casă și recomandă cele mai potrivite programe de spălare și uscare
  • Bespoke Jet – pentru puterea de aspirare care garantează o curățare impecabilă a întregii case.

„O casă smart, în care toate dispozitivele pot fi controlate din același hub central nu mai este doar o simplă idee din viitor, este o realitate de care toți utilizatorii pot avea parte. Prin aplicația SmartThings de la Samsung utilizatorii au acces integral, chiar și de la distanță, la toate dispozitivele inteligente din casă.

Prin acest proiect vrem să arătăm care sunt beneficiile reale în a avea o casă conectată, experiență văzută prin ochii unor tineri și talentați creatori de conținut. Vă invităm să vedeți alături de noi cât de bine se va combina creativitatea lor cu tehnologia de ultimă oră Samsung”, declară Simona Panait, Marketing Director Samsung România & Bulgaria.

Proiectul vine cu o serie de oferte promoționale, pe care cei interesați le pot găsi doar pe samsung.com/ro: la achiziția de produse Samsung, dintre cele participante la promoție, utilizatorii pot primi până la 600 de lei în puncte rewards. Promoția este valabilă în perioada 18-31 iulie, iar pentru mai multe detalii vă invităm să accesați: https://www.samsung.com/ro/offer/buzz-house/. Mai multe detalii despre Buzz House și activitățile care vor avea loc în casă puteți descoperi aici: https://www.samsung.com/ro/allout/contentcreation/buzzhouse.

Ecosistemul SmartThings este adus în atenția publicului și prin intermediul unui alt proiect: Connectivity & Connect-R – o serie de video-uri postate pe conturile oficiale Samsung, care îl au ca protagonist pe cunoscutul cântăreț Connect-R. Acesta își propune să demonstreze cât de simplu este să ai un sistem conectat și cât de ușor este de folosit aplicația SmartThings. Proiectul aduce în prim-plan diferite dispozitive Samsung, cu diferite scenarii de utilizare. Seria poate fi vizionată aici.

Hits: 15

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: