Samsung lansează prima tabletă B2B în cadrul IFA 2014, inspirată de profesioniști și construită pentru business

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat Galaxy Tab Active, prima tabletă creată special pentru mediul de afaceri, un dispozitiv conceput pentru a aduce la locul de muncă inovație și tehnologie mobilă performantă. Acesta este un nou pas pe care Samsung îl face pe piața tabletelor: GalaxyTab Active, un produs robust, cu un design portabil, de care profesioniștii au nevoie în mediul de afaceri solicitant al zilelor noastre.
„Samsung înțelege faptul că mediul de afaceri de astăzi trebuie sa aibă standarde ridicate pentru a-și putea menține ritmul de creștere”, a spus JK Shin, CEO și head of IT & mobile communication al Samsung Electronics. „Ca lider global în tehnologia mobilă, Samsung este pregătit să ofere soluții create special pentru profesioniști, îmbinând funcțiile inovatoare cu experiența vastă pe care o deținem pe piață.”

Galaxy Tab Active_19 with C-Pen
Galaxy Tab Active reprezintă angajamentul pe care Samsung l-a făcut pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor. Samsung s-a implicat într-o serie de workshopuri cu companii din Fortune 500 pentru a descoperi ceea ce își doresc liderii din mediul de afaceri de la un dispozitiv mobil. Companiile din domeniile de retail și logistică au oferit feedback valoros pentru dezvoltarea Galaxy Tab Active. Combinând rezultatele studiului cu insight-uri din interiorul Samsung, astfel a fost creată Samsung Galaxy Tab Active – prima tabletă inspirată de profesioniști și construită special pentru a spori productivitatea afacerilor.
Creșterea productivității, fără limite
Galaxy Tab Active oferă funcții de business complete, bazate pe performanță, durabilitate și protecție, astfel că profesioniștii pot lucra fără bariere la birou sau în afara lui. Galaxy Tab Active oferă conectivitate continuă și înțelege nevoile mediului de afaceri actual legate de dispozitivele mobile. Este pregătită pentru cele mai grele medii de lucru, este subțire, ușoară, premium, cu un design robust, care permite înlocuirea bateriei pentru ca utilizatorii să poată lucra eficient oriunde și oricând au nevoie.
Următoarele exemple demonstrează faptul că Galaxy Tab Active este instrumentul perfect pentru utilizatorii care au nevoie de performanță și durabilitate:
• Datorită carcasei antișoc, dispozitivul poate rezista la căzături de la 1,2 metri. De asemenea, deține certificarea IP67 care garantează rezistență la apă și praf. De exemplu, un vânzător de mașini se poate întâlni cu potențialii cumpărători oriunde, fără să îi fie frică de faptul că tableta va cădea pe jos, se va uda sau va fi expusă prea mult căldurii.
• Camera de 3,1MP cu Auto Focus le permite utilizatorilor să scaneze cu ușurință coduri de bare, iar tehnologia NFC îi poate ajuta pe aceștia să fie mai productivi, în timp ce managerii de logistică pot folosi Galaxy Tab Active pentru o conexiune perfectă cu angajații aflați în deplasare.
• Accesoriul „C-Pen” se află la capătul carcasei Galaxy Tab Active pentru a oferi o opțiune avantajoasă persoanelor care folosesc mănuși, pe un șantier, spre exemplu, și nu numai.
• Utilizată continuu, Galaxy Tab Active, are o autonomie a bateriei de 8-10 ore. Bateria detașabilă oferă utilizatorului posibilitatea de a o înlocui oricând este necesar, iar pinul POGO integrat previne deteriorarea conectorului micro-USB.
Samsung Galaxy Tab Active este protejată de Samsung KNOX, soluția completă de securitate, care menține datele și aplicațiile în siguranță, într-un mod unic și profesionist, fără costuri suplimentare.
De asemenea, Samsung oferă Mobile Care Service pentru Galaxy Tab Active, soluție care permite extinderea perioadei normale de garanție cu până la trei ani, acoperind stricăciunile provocate de mici accidente. Smart Tutor Service oferă fiecărui utilizator Galaxy Tab Active acces ușor și rapid la suport tehnic oriunde, oricând.
Integrare pe mai multe piețe
Filosofia Samsung de a inova ținând cont de felul în care oamenii folosesc produsele face ca integrarea pe mai multe piețe a soluțiilor tehnologice să fie tot mai simplă, iar Samsung a oferit de-a lungul anilor game integrate de dispozitive mobile, soluții de printing și visual display pentru utilizatori.
În prezent, toate industriile își doresc să integreze tehnologia de ultimă generație, iar Samsung vrea să se adreseze tuturor piețelor cu produse inovatoare ca Galaxy Tab Active, care este pregătită să servească nevoilor specifice ale diferitelor industrii. Samsung vine în întâmpinarea mediului de afaceri cu o ofertă puternică, oferind soluții SMART pentru nevoile fiecărei piețe.
Samsung Galaxy Tab Active vine cu o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE, disponibile în 16GB + MicroSD (până la 64GB). Acest dispozitiv este disponibil în culoarea Titanium Green și vine cu o carcasă protectoare și cu C-Pen.

Specificați tehnice Galaxy Tab Active
Categorie Specificațiii
Rețea LTE : 800/850/900/1800/2100/2600
3G : 850/900/1900/2100
2G : 850/900/1800/1900
Procesor 1,2 GHz Quad-Core Procesor
Display 8” WXGA(1280 x 800)TFT LCD
Sistem de operare Android Kitkat (4.4)
Cameră foto 3,1MP Auto Focus (Rear) with Flash + 1,2MP (Front)
Video MP4, 3GP, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
Recording : HD (1280 x 720) @ 30fps
Playback: FHD(1920 x 1080) @ 30fps
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, WAV, WMA, FLAC
Aplicații Smart Tutor (Remote Customer Support Service), Ultra power saving mode
Aplicații disponibile gratuit ChatON, Flipboard, Group Play, S Translator, Samsung Link, Story Album, TripAdvisor, Businessweek+, Side Sync, Barcode Scanner, Hanshow, Hancell, Hanwrite
Servicii Google Mobile Chrome, Drive, Gmail, Google, Google Settings, Google+, Hangouts, Maps, Photos, Play Books, Play Games, Play Movies & TV, Play Music, Play NewsStand, Play Store, Voice Search, YouTube
Conectivitate USB 2.0 High Speed , BT 4.0 BLE, WiFi 802.11 a/b/g/n, NFC
GPS GPS , GLONASS
Senzori Acelerometru, Light sensor
Memorie 1.5GB LPDDR3 + 16GB memorie interna
MicroSD up to 64GB
Dimensiuni / Greutate 126,2 x 213,1 x 9,75mm / 393g
Baterie 4.450mAh (poate fi înlocuită de utilizatori)

*Toate specificațiile, funcțiile și orice alte informații oferite în acest document incluzând, dar nefiind limitate la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produselor pot fi modificate fără alte notificări sau constrângeri.

Berlin, Germania – 4 septembrie, 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: