Lenovo VIBE X2 şi VIBE Z2 două noi smartphone-uri premium

• În pas cu moda, Lenovo VIBE X2 se potriveşte stilului de viaţă al oricărui consumator cu un set impresionant de caracteristici: primul smartphone cu design pe layere şi primul cu procesor MediaTek MT6595 şi accesorii VIBE Xtension
• Lenovo VIBE Z2 permite realizarea de “selfie-uri” perfecte cu ajutorul camerei HD de înaltă rezoluţie cu stabilizator optic de imagine
Lenovo a anunţat astăzi în cadrul târgului IFA de la Berlin, din Germania cele mai noi produse din gama de smartphone-uri premium VIBE: noile VIBE X2 şi VIBE Z2. VIBE X2 este foarte uşor şi subţire şi are un design pe trei layere, performanţă înaltă cu noul procesor MediaTek MT6595 4G LTE True8Core™ şi accesorii inovatoare. VIBE Z2 stabileşte noi standarde cu design-ul la modă, completat de performanţa înaltă şi caracteristici excepţionale ale camerei foto.

VIBE X2 (1)

Lenovo VIBE X2: design pe layere, performanţă şi accesorii impresionante
Lenovo VIBE X2, primul smartphone din lume cu design pe layere întoarce toate capetele cu design-ul inovator. Consumatorii pot alege din patru culori îndrăzneţe: alb, rosu, auriu şi gri închis pentru a se potrivi cu stilul individual.

Este primul smartphone care foloseşte procesorul MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core™ şi a fost special conceput pentru a oferi performanţă impresionantă. Procesorul oferă un strat ascuns de performanţă cu caracteristici de economisire a energiei care prelungesc viaţa bateriei şi permit filmelor şi jocurilor să fie utilizate mai mult timp. Împreună cu procesorul, telefonul vine cu un ecran FHD de 5-inch cu unghi de vizionare wide.

Lenovo VIBE X2 vine cu două camere avansate echipate cu multiple moduri de a face poze şi cu caracteristici de editare. Această tehnologie oferă utilizatorilor posibilitatea de a face poze clare şi în culori vii, cât şi video-uri performante. Utilizatorii işi pot face selfie-uri cu camera video de 5MP wide, care vine cu control de gesturi la auto-declansare. Camera foto plasată în spate are 13MP, auto-focus şi vine cu senzor de iluminare, dar şi cu flash LED care permite realizarea de fotografii clare şi strălucitoare. Telefonul VIBE X2 are capacitate internă de stocare de 32GB, astfel că utilizatorii au spaţiu pentru a salva contentul digital.

Pentru a personaliza şi amplifica experienţa mobilă, Lonovo prezintă două noi accesorii, cunoscute sub numele VIBE Xtensions: VIBE X2 Battery şi VIBE X2 Speaker. VIBE Xtension1™ vine ca un al patrulea layer al telefonului şi extinde durata de viaţă a bateriei, dar şi amplifică sunetul. X2 Battery, foarte subţire, de doar 5.1mm protejează telefonul, dar îi şi extinde durata de viaţă cu până la 75 de procente. X2 Speaker amplifică sunetul telefonului atunci când utilizatorul ascultă muzică sau vizionează filme şi vine cu un stand util pentru a fi folosit hands-free, dar şi cu microfon incorporat pentru conferinţe.

Lenovo VIBE Z2, regele selfie-urilor şi primul smartphone Lenovo pe 64-bit
Cei care îşi doresc un smartphone de înaltă performanţă, într-un design elegant de metal, Lenovo a creat VIBE Z2. Este remarcabil de subţire, de doar 7.8mm, şi are un ecran extra-bright, 520nit rating, de 5.5-inch, HD, cu o rezoluţie de 1280×720, ceea ce îl face unul dintre cele mai strălucitoare ecrane de pe piaţă, special conceput pentru a reda poze şi filme cu o claritate excepţională, chiar şi în lumina puternică a soarelui.

VIBE Z2 este primul smartphone Lenovo pe 64-bit, ceea ce înseamnă că se va bucura din plin de versiunile următoare ale sistemului de operare Android, care suportă performanţă înaltă pe 64-bit. VIBE Z2 are un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 64-bit Quad Core de 1.4GHz şi este susţinut de o baterie de 3000mAh. Telefonul oferă utilizatorilor o capacitate internă de stocare foarte mare, de 32GB, iar viteza de transfer de date de 4G LTE oferă download şi streaming rapid, în miscare. De asemenea, VIBE Z2 oferă suport dual SIM.

În ce priveşte camera foto, VIBE Z2 duce realizatul de fotografii la un alt nivel. Camera din spate are 13 MP şi are stabilizator optic de imagine cât şi senzorul de ultimă generaţie Sony Exmor BSI care permite realizarea de fotografii excepţionale chiar şi pe timp de noapte. De asemenea, camera frontală are 8MP şi vine cu lentile anti-distors, care permit realizarea de fotografii balansate şi foarte clare. De asemenea, VIBE Z2 vine echipat cu caracteristici de editare foto, buton pentru controlul auto-declanşatorului foto şi noua caracteristică Instant On care permite utilizatorilor să captureze fotografii foarte uşor atunci când ecranul este în stand-by.

“VIBE X2 oferă utilizatorilor un smartphone unic, care iese în evidenţă prin design-ul pe trei layere care arată incredibil”, spune Colin Giles, Senior Vice President, Worldwide Sales, Mobile Business Group, Lenovo.

Preţuri şi disponibilitate
Telefoanele Lenovo VIBE X2 şi VIBE Z2 vor fi disponibile initial în China începând cu luna octombrie, urmând apoi să fie lansate în Asia Pacific, Europa de Est şi Orientul Mijlociu, în ţările unde smartphone-urile Lenovo sunt distribuite. Lenovo VIBE X2 va avea un preţ de pornire de 399 EURO, iar Lenovo VIBE Z2 va costa aproximativ 429 EURO.

1 VIBE X2 Battery Xtension extinde durata de viaţă a bateriei cu până la 75 de procente

Bucureşti, România – 4 septembrie 2014 – Lenovo

Views: 0

Lasă un răspuns