Samsung Galaxy S6 edge+, smartphone-ul multimedia prin excelență

Samsung Electronics Co. Ltd. a dezvoltat smartphone-ul Samsung Galaxy S6 edge+ pentru a oferi utilizatorilor o experienţă multimedia completă. Cu un ecran Quad HD Super AMOLED de 5,7 inci şi design inovator cu margini curbate, Galaxy S6 edge+ este cel mai impresionant smartphone Samsung până acum. Camera foto avansată, funcțiile și tehnologiile de top fac din Galaxy S6 edge+ dispozitivul ideal pentru a împărtăși cu prietenii momentele speciale prin intermediul rețelelor de socializare.

Galaxy S6 edge + Black Sapphire (1)

Nu rata niciun moment important

Camera foto principală de 16 MP și cea secundară de 5 MP sunt ideale pentru fotografii și capturi video în orice condiții de luminozitate. Videoclipurile și fotografiile vor ieși perfect chiar și din mișcare, datorită funcției Steady Video, ce oferă stabilizare video digitală integrată pe ambele camere foto. În plus, funcția Real-Time HDR va ajusta automat setările camerei foto în funcție de condițiile mediului înconjurător, pentru ca orice fotografie să fie gata de încărcat pe rețelele sociale. În plus, modul Video Collage le permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze cu ușurință videoclipuri scurte, adăugându-le numeroase rame și efecte. Și pentru ca utilizatorilor să nu le scape niciun moment important, camera se deschide în 0,6 secunde, prin intermediul funcției Quick Launch, printr-o apăsare dublă a butonului Home.

Fii mereu conectat cu cei dragi

Marginea curbată a smartphone-ului poate fi configurată astfel încât să le ofere utilizatorilor acces la contactele preferate și la aplicațiile folosite frecvent.

People edge le permite utilizatorilor să aleagă până la 5 contacte favorite cu care se pot conecta mai uşor prin butoanele de apel, trimitere mesaj text sau email sau chiar prin trimiterea de notiţe. În acelaşi timp, Apps Edge permite alocarea de shortcut-uri pentru un acces mai rapid la aplicațiile preferate.

Împărtăşeşte în timp real

Ecranul Super AMOLED de 5,7 inci afișează culori vibrante și un contrast puternic, oferindu-le utilizatorilor cele mai clare imagini pentru conținutul video preferat. Mai mult, marginile curbate ale smartphone-ului nu distorsionează imaginea în niciun fel, oferind cea mai bună exeperiență de vizualizare posibilă, iar rama subțire oferă senzația unui ecran mai mare.

Samsung vine în ajutorul utilizatorilor care își doresc să rămână conectați în permanență, prin funcția Live Broadcast, care le permite utilizatorilor să transmită conținut video în timp real către orice contact din agendă sau chiar către publicul larg, prin YouTube Live. Orice persoană care primește link-ul YouTube de la un utilizator Galaxy S6 edge+ se poate bucura de conținut video în timp real pe propriul smartphone, tabletă, PC sau Smart TV.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afişaj digital. Suntem deschizator de drumuri și în Internet of Things cu inițiative precum Digital Health și Smart Home. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

București, 14 octombrie 2015 – Samsung Electronics Co. Ltd

Visits: 0

Lasă un răspuns