Samsung Electronics & Christie’s din Hong Kong scot la licitație o ediție specială a Curved UHD TV

 

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat un parteneriat cu casa de licitații Christie’s pentru oferirea spre vânzare a unui televizor UHD curbat, un model unic de 78 de inci. Modelul este echipat cu tehnologie inovatoare și design elegant și va fi expus publicului înainte de licitația de toamnă susținută de Christie’s Hong Kong, ce va începe pe 20 noiembrie. Câștigul va fi donat organizației Orbis, un ONG al cărui scop este îmbunătățirea accesului la servicii de oftalmologie de calitate superioară.

Samsung Curved UHD TV for Christie's 01

„Televizorul Samsung UHD curbat este o creație artistică, dar această colaborare cu Sung Yong Hong îl transformă intr-o adevărată operă de artă,” a declarat KK Park, vicepreședinte Executiv și Head of Sales & Marketing, Visual Display Business, Samsung Electronics. „Televizorul este un element foarte important în casele oamenilor și ne bucurăm să putem împărți această operă de artă cu clienții Christie’s Hong Kong. De aseemenea, suntem mândri să sprijinim Orbis în scopul lor de prevenire și tratare a cauzelor ce duc la orbire, dar care pot fi evitate.”

Hong a fost ales de Samsung pentru experiența pe care o are în Ottchil, o tehnică coreeană de lăcuire ce datează încă din era neolitică, și pentru capacitatea lui de a aplica tehnici tradiționale de artă pe materiale moderne. Folosită pentru conservarea artefactelor importante, tehnica Ottchil folosită de Hong are valoare simbolică și funcțională, de a păstra momentele cele mai importante de la televizor.

Televizorul a fost creat de artistul coreean Sung Yong Hong în concordanță cu tema „memoria televizorului” și prezintă scene emblematice pe care televiziunea le împarte cu publicul și care prind viață prin lacul auriu aplicat pe marginile şi spatele televizorului.

„Suntem mereu în căutarea pieselor unice și de calitate superioară, iar Samsung ne-a depăşit aşteptările cu acest televizorul unic UHD curbat,” a declarat Eric Chang, Deputy Chairman Christie’s Asia. „Design-ul este excepțional și suntem încântați că le putem prezenta invitaților și clienților noștri un produs unic, acesta fiind și primul produs electronic care face parte din licitația noastră.”

Televizorul UHD curbat va fi expus printre alte obiecte de artă ale celor mai buni artiști asiatici la West Wing Hall, Hong Kong Convention and Exhibition Center, începând cu 20 noiembrie.

 

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: