BenQ MX525 proiectoare cu luminozitate ridicată și durată de viață a lămpii de 10.000 de ore

BenQ, lider global în furnizarea de soluţii de imagine şi producătorul numărul unu pe piaţa locală de video-proiectoare, lansează noi proiectoare cu dimensiuni compacte, cu greutate mai mică (doar 1,9 Kg), cu consum mai mic de energie, dar cu luminozitate mărită la 3.2000 ANSI Lumeni și o durată de viață a lămpii de 10.000 de ore în modul Lamp Save.

Cu o luminozitate de 3.200 ANSI Lumeni și rezoluție WXGA (1280 x 800), proiectoarele BenQ MW526 și BenQ TW526 pot reda imagini de calitate superioară chiar și atunci când luminozitatea în încăpere este ridicată. Acestea redau o imagine de 1,5 metri de la o distanță de aproximativ 2 metri, iar diagonala maximă pe care o pot proiecta ajunge la 7,6 metri. Noile proiectoare dispun de tehnologia de reducere a consumului SmartEco, ce permite, pe lângă un consum de 0,5W în modul stand by, și prelungirea duratei de viață a lămpii la 10.000 de ore. Cele două proiectoare dispun de posibilitatea de afişare de conținut 3D, astfel încMX525ât utilizatorii se pot bucura de o experiență captivantă și imersivă.

Cei care vor să facă proiecții într-o încăpere de dimensiuni reduse au la dispoziție proiectorul BenQ MX525 cu luminozitate de 3.200 ANSI Lumeni și o rată a contrastului de 13.000:1 ce permite redarea exactă a detaliilor chiar și atunci când imaginile sunt întunecate sau când conțin text și linii fine. Totodată, prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP furnizează circuitul de pixeli în spatele proiecţiei, eliminând astfel marginile groase din jurul pixelilor individuali care diminuează culoarea și detaliile. Un factor de umplere ridicat și o margine mai redusă duc la o culoare mai intensă, vizibil mai pură şi o calitate a imaginii cu detalii mult mai fine. Atunci când nu detectează nicio sursă, proiectorul intră în modul Eco Blank Mode, eliminând astfel consumul inutil de energie electrică și protejând lampa. Totodată, datorită tehnologiei SmartEco, durata de funcționare a lămpii poate ajunge la 10.000 de ore în mod Lamp Save și timpul de înlocuire a acesteia este mărit cu 50%.

Cu o luminozitate de 3200 lumeni și un contrast înalt de 13.000:1, modelul accesibil și ecologic MS524 realizează prezentări impresionante pe întreg ecranul, indiferent de nivelul luminii ambientale.

Noile proiectoare cu durată de viață a lămpii de 10.000 de ore dispun de conectivitate completă: computer in, video in, audio in/out, HDMI v1.4a, monitor out. Totodată, acestea dispun și de un sistem de sunet încorporat, pentru a reduce astfel costurile de exploatare.

Noua tehnologie SmartEco a fost îmbunătățită, dispunând acum de modul de afişare Lamp Save ce permite ajustarea dinamică consumului lămpii în funcție de conținutul redat, fără a estompa calitatea imaginii. Modul Lamp Save îmbunătățește durata de viață a lămpii la 10.000 de ore, mărind în același timp cu 50% durata de înlocuire a acesteia.

În plus, tehnologia DLP încorporată de proiectoarele BenQ oferă prin funcția Brilliant Color culori naturale pe toată durata de funcționare a lămpii, fără a prezenta efectul de îmbătrânire a imaginilor. Proiectoarele BenQ cu tehnologie DLP au la bază milioane de micro-oglinzi instalate pe un cip DMD (Digital Micromirror Device – semiconductor optic format din milioane de oglinzi care corespund pixelilor din imaginea afișată) și protejate împreună cu întreg sistemul optic într-o incintă etanșă fiind protejate astfel de praful din exterior. Chiar dacă lampa este înlocuită, proiectorul va reda în continuare aceeași calitate a imaginii ca atunci când a fost utilizat prima dată.

Noile proiectoare BenQ MW526, BenQ TW526, BenQ MX525 și BenQ MS524 sunt disponibile la partenerii BenQ din România cu prețuri de raft recomandate cuprinse între 1.500 şi 2.000 de lei.

Bucureşti, 17 noiembrie 2014 – BenQ

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: