Allview oferă update de software pentru smartphone-ul V1 Viper 16 GB

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează astăzi o nouă versiune de software pentru V1 Viper 16 GB. Astfel, posesorii acestui smartphone vor beneficia de sistemul de operare Android 4.4.2.

„Ne dorim să oferim clienţilor actualizări software periodice pentru produsele Allview și să venim în întâmpinarea dorinţelor acestora aducând îmbunătăţiri ce sporesc performanţa device-urilor. În ultimele 2 luni, aproape 10 produse au primit update la o nouă versiune Android. Astăzi suntem încântați să anunţăm că V1 Viper 16 GB, unul dintre cele mai vândute smartphone-uri din gama noastra, dispune de update la Android 4.4.2. Kit Kat.”, a declarat Lucian Peticilă, Manager General Allview.

Update_viper 16gb

Smartphone-ul Dual Sim V1 Viper a fost lansat în iunie 2013 şi s-a impus imediat pe piaţă. Device-ul se remarcă și prin designul atrăgător, fiind subţire și elegant, cu o grosime de numai 7,9 mm.

Update-ul software ce face trecerea de la sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean la Android 4.4.2 KitKat îmbunătățește viteza de operare a device-ului, oferă o interfață mai prietenoasă a meniului, remediază mici bug-uri și oferă noi opțiuni precum Screen Off and Lock, System Manager, Compass si Weather. Update-ul se realizează prin OTA, procedura fiind disponibilă la adresa www.allview.ro/update.

În săptămâna ce urmează, Allview va lansa update-uri și pentru alte device-uri precum X2 Soul, Viper I, Viper E, A5 Quad, A6 Quad, P7 Seon și E2 Living. Acestea sunt pentru aceleași versiuni software și au rolul de a rezolva bug-uri de sistem și de a oferi beneficii suplimentare în utilizare.

Braşov, 18 noiembrie 2014 – Allview

Hits: 0

One thought on “Allview oferă update de software pentru smartphone-ul V1 Viper 16 GB

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: