Sage ERP X3 trece în cloud

Sage Group plc, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software și servicii de management, lansează suita Sage ERP X3 Online, versiunea în cloud a soluției sale ERP ultimă generatie, oferind companiilor mici și mijlocii o suită software ușor de folosit, ce oferă mai multă flexibilitate și mobilitate.

sage_logo_positive_black.eps

“Studiile noastre de piaţă arată că trei sferturi (76%) dintre companii iau în considerare investițiile în software de business în cloud, ceea ce arată o cerere clară, dar și înțelegerea beneficiilor oferite de cloud pentru clienții din segmentul IMM”, spune Christophe Letellier, CEO Sage ERP X3. “Am dezvoltat o versiune în cloud pentru Sage ERP X3 versiunea 7 pentru a oferi clienţilor nostri mai multă flexibilitate cu scopul de a îi ajuta să se dezvolte mai eficient, cu o soluție ERP mai flexibilă, mai rapidă și mai simplă.”                           

Sage lansează soluția în cloud pentru Sage ERP X3 versiunea 7

Sage ERP X3 versiunea 7 este devoltată pentru mobilitate și pentru a fi ușor de folosit, permițând organizațiilor mici și medii să reacționeze mai rapid la cererile clienților. Astfel companiile reduc costurile operaționale și stimulează creșterea bazei de clienți.

Soluția Sage ERP X3 Online va fi lansată pentru început în America de Nord, în luna septembrie, înainte ca aria de acoperire să se extindă la nivel internaţional.

“Companiile din America de Nord sunt în avangarda adoptării tehnologiilor în cloud în acest moment,” spune Joe Langner, vicepreședinte executiv și director general pentru soluții adresate companiilor medii în America de Nord. “De aceea am ales să lansăm primii versiunea în cloud a soluției Sage ERP X3 pe această piață. Sage ERP X3 Online este pasul următor firesc în angajamentul nostru de a oferi companiilor noi opțiuni și de a le oferi soluţii cu ajutorul cărora sa-şi poată dezvolta activitatea.”

Intuitivitatea și mobilitatea sunt esenţiale pentru Sage ERP X3 versiunea 7

Potrivit studiului derulat de Sage, companiile mici și medii se concentrează pe trei direcții importante: dezvoltarea portofoliului de clienți, reducerea costurilor operaționale și creșterea veniturilor. Sage ERP X3 versiunea 7 a fost creată special pentru a ajuta companiile să se dezvolte mai ușor, mulțumită noilor funcții dezvoltate.

Fiind o soluție în cloud, Sage ERP X3 Online se adresează companiilor care pun accent pe viteza de implementare și pe creșterea eficienței, chiar și atunci când utilizatorii sunt pe teren. Eficiența crescută și flexibilitatea oferite de soluție favorizează reducerea costurilor și o reacție mai rapidă la nevoile clienților, ajutând astfel companiile să abordeze cu ușurință noi segmente de piață.

Cu o interfață web complet nouă, mai intuitivă și colaborativă, bazată integral pe limbajul HTML5, personalizabilă în funcție de nevoile clienților și care funcţionează cu browsere multiple, soluția Sage ERP X3 versiunea 7 poate fi accesată și de pe mobil printr-o serie de aplicații. De asemenea, soluția permite integrarea suitei Microsoft Office și pune la dispoziție o funcție avansată de căutare (interogare a bazei de date).

Platforma Sage ERP X3 a fost dezvoltată folosind tehnologii cloud native ca HTML5, MongoDB, Elastic Search, JSON și Node.js.

București, 15 septembrie 2014 – Sage Group plc

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: