SAB&A 2012 sectiunea – Masini de epoca

La SAB&A colectionarii pasionatii si publicul larg au putut admira superbe autovehicule de epoca, masini de curse, obiecte de colectie ce tin de segmentul auto dar si de decor, atelier de restaurari auto, colectii de machete numere auto vechi, ceasuri de bord. Fiecare dintre modelele de la SAB&A 2012 costă zeci de mii de euro. Dar bijuteriile care au strâns cei mai mulţi vizitatori şi au strălucit în lumina bliţurilor au fost modelele de epocă.

Astfel a fost recreata atmosfera de inceput de secol XX puse la dispozitia publicului de catre colectionari

Un tânăr pe nume Takis, care deţine un service pentru restaurat maşini, a ţinut să expună şi el două autoturisme de colecţie. Un Amilcar fabricat în 1926, care de altfel este de vânzare pentru modestul preţ de 50.000 de euro, şi un Jaguar E type din 1970. “Jaguarul are un motor cu şase cilindri în linie, 240 de cai şi este complet restaurată de mine. Am cumpărat-o din America acum trei ani, iar restaurarea a durat doi. Este scoasă la vânzare pentru preţul de 100.000 de euro”.  Cea mai veche maşină de la salon este un Amilcar, fabricat în 1926. E printre primele modele realizate pentru cursele de maşini din perioada interbelică. Are volan pe dreapta, se porneşte cu ajutorul unei manivele, e scoasă la vânzare la preţul de…50.000 de euro. Toate masinile de epoca sunt in stare de functionare si exista si posibilitatea inchirierii pentru filmari, manifestari sau evenimente speciale, dar si posibilitatea achizitionarii. Deşi maşinile la mână a două n-au ce caută la saloanele auto respectabile, la noi au fost primiţi şi cei care au de vânzare astfel de maşini.

 

Desigur pe piata online poti gasi piese pentru hyundai accent la comanda sau cele mai bune uleiuri auto sintetice acum la numai un singur click.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: