SAB&A 2012…Accesoriile auto, moto, velo

Automobilizarea! a fost sloganul de anul acesta a editiei jubiliare a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2012 (SAB&A) ce s-a desfasurat anul acesta in deja traditionala locatie din Romaero Baneasa intre 19-28 octombrie.

La SAB & A 2012 au fost prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate. De asemenea au fost prezenti la eveniment si producatori de motociclete, scutere, ATV-uri si bineinteles biciclete.

Intrucat accesoriile auto au fost prezente intr-un hangar separat, m-am gandit sa le prezint separat.

Sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto, societati de leasing si de asigurari auto, asistenta rutiera, acumulatori auto, echipamente ITP, RENT A CAR. stergatoare, filtre, becuri auto, etansanti, adezivi, alarme auto, senzori de parcare, multimedia auto, odorizante auto, redresoare, jante auto, antifurturi, anvelope iarna-vara, lichide auto, lubrifianti auto, echipamente intretinere AC, masini de montat/demontat anvelope, compresoare, parcuri dezmembrari auto.

Intrucat mi-am propus sa nu fac reclama niciunuia dintre expozanti ma limitez sa spun ca am ramas surprins de calitatile produselor expuse si modul de prezentare foarte bun a aproximativ tuturor expozantilor.

Pentru car renting in bucharest  trebuie neaparat sa apelezi la inchiriere masini fmnrent

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: