Sa ne indulcim un pic…la Hanul Manuc…Sweet Fest

Se desfasoara intre 26 si 28 octombrie, la Hanul lui Manuc, si se lauda ca ar fi cel mai dulce targ al acestei perioade, in Bucuresti.

Astazi in timpul pranzului, dupa cateva incidente legate de faptul ca mi s-a terminat spatiul rezervat pe memory cardul aparatului meu foto:) am ajuns dupa un periplu printre stradutele de pe Lipscani acolo unde imi propusesem, adica la Hanul Manuc.

Am fost intampinat de o vrajitoare crepiera draguta ce ne-a condus catre sala de la etajul doi, acolo unde se expun prea minunatele, sofisticatele si delicatele produse.

Spatiul expozitional n-a fost atat de generos pe cat era de asteptat insa a fost pe gustul meu in ideea ca pe langa multe eponate extrafine si prelucrate termic se aflau multe altele care erau bio in sensul ca proveneau din componente perfect naturale prelucrate la rece pastrand caracteristicile originale si fiind dulci fara a fi indulcite cu zahar.

Sortimentele de delicii savuroase dintre care ne putem infrupta la targ se enumara si: prajituri de casa, baclava, ciocolata cu diverse condimente, cupcakes, praline belgiene fine, tarte, miere de albine si cozonac, de care ne vom putea bucura la o ceasca de ceai sau cafea proaspat prajita.

Am fost impresionat de sortimentele de ceai brazilian cu diferite arome de lime, trandafiri, vanilie cu ciocolata si asortate care aveau o prezentare deosebita intr-o cutie carte, precum si cafeaua arabica cu mirosuri rafinate.

De asemenea se puteau degusta, cafele turcesti la nisip, suc natural de mere, braga si nu in ultimul clatite la minut de la prietena mea vrajitoarea crepiera.

Pe langa aceste dulciuri va ma propun figurine transformers sau personaje winnie the pooh.

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: