Rucsacul laptop gaming Trust Hunter GXT 1250, 17.3″ la review

Desi simt dorinta de a ma dota si cu un laptop de gaming, (visez frumos si poate este mai bine sa pun caii inaintea carutei) sa testez pe langa toate acele accesorii serioase de gaming si unul care le sustine pe toate celelalte, atunci cand ma voi deplasa intre diferite locatii de competitie de gaming. Nu va faceti iluzii ca voi intra alaturi de numele mari, doar o sa chibitez si eu pe acolo.

De asta incep sa tin din ce in ce mai mult la acesti profesionisti de la Trust, intrucat gandesc la obiect orice etapa prin care un pasionat de gaming trece pentru a-si finaliza cat mai bine visurile. Practic nicio bariera nu trebuie sa existe atunci cand ti-ai propus un obiectiv. Si daca atunci cand in mare parte depozitarea accesoriilor de gaming este rezolvata, chiar pe biroul gamerului, transportul intr-o alta locatie asteapta o solutie cat mai eficienta.

De data aceasta la GADGETARUL ROMAN a sosit in teste unul adevarat, incapator, bine compartimentat si un pic fashion cu care ma pot expune cu mandrie in locurile frecventate de mine. De la Trust si anume Hunter GXT 1250 Gaming Backpack special dotat pentru interactiunea neconditionata cu accesoriile de gaming dar si cu un laptop specializat pentru gaming, cu diagonala de pana la 17.3″. Vise taica. Deocamdata, ma multumesc si cu cel office care ma ajuta la tabelele in Excel de fiecare zi.

44243223_2214684751877112_8633837154994225152_n

Mi-a placut sa ma si deghizez intr-un „mos al gamingului”. Cu toate acestea sufletul imi ramane mereu tanar, atunci cand imi intersectez drumurile cu participantii la turniruri sportive. Pentru ca gamingul nu are varsta si este deja de multa vreme un fenomen social. Iar sacul mi se pare un subiect foarte bun de a duce gadgeturile/accesoriile de gaming, acolo unde acestea trebuiesc mai mult, in casele tuturor romanilor.

Sa fac un review despre croiala, materiale, cusaturi si alte brizbrizuri nu este un lucru usor, pentru un inginer, care invata si el cate ceva din principiile fashionului.

De aceea, o sa ma axez atat de mult cat ma pricep, pe utilitatile unui astfel de accesoriu situat in premiera la mine pe blog, dar totusi atat de util in viata de zi cu zi.

Rucsacul de numai 1350 grame, se dovedeste a fi extrem de incapator pentru orice accesoriu pe care iti propui sa il porti cu tine si are destule compartimente incat sa te declari satisfacut atunci cand iti va intra totul la fix.

Ceea ce m-a impresionat este modul de organizare interioara in care fiecare compartiment, destinat unui anume accesoriu este marcat cu cate-o pictograma care te ajuta sa nu bajbai aiurea peste tot, si sa asezi totul acolo unde s-a prescris de catre producatori, atunci cand au proiectat toate volumele judicios distribuite. Fermoarele sunt protejate/tratate exterior astfel incat sa nu patrunda in interior lichide din afara si sunt personalizate prin inscriptionarea capetelor cu „GXT”. Mi se par extrem de rezistente. Oare in ce alta parte poti descoperi un astfel de sistem ajutator, de tip ingineresc?

Transportati cu usurinta tastatura, mouse-ul, casca de gaming, tableta si toate celelalte periferice, fara fobia de a nu avea loc. Asa cum observati la mine mai toate sunt produse de Trust pentru ca ei m-au sprijinit cel mai bine sa stiu ce accesoriu mi se potriveste cel mai bine modului meu de a juca. Mie mi-au incaput chiar toate pe care le aveam de la ei in teste.

In afara de compartimentele principale, Hunter are doua buzunare laterale cu acces usor, precum si un buzunar ascuns in spate cu fermoar pentru a stoca obiectele valoroase, cum ar fi actele de identificare si telefonul. Este interesant ca Trust a prevazut inclusiv depozitarea unei baterii externe si un orificiu de cauciuc etans pentru a putea extrage cablul de alimentare pentru un eventual device care ar putea avea nevoie de energie suplimentara. Celelalte buzunare si aricii sunt destul de sugestive pentru a ancora fara niciun fel de grija la transport fiecare dintre accesoriile dorite.

Se stie ca majoritatea accesoriilor sunt sensibile la contactul cu lichidele si / sau socurile mecanice.

Pentru o protectie suplimentara, rucsacul are un capac rezistent la apa depozitat intr-unul dintre buzunarele organizationale, gata sa acopere rucsacul atunci cand incepe sa ploua. Daca ne uitam si la materialul din care este realizat fundul rucsacului ne dam seama ca acesta poate absorbi lesne socurile mecanice, dand astfel siguranta in timpul transportului. Mi-a placut ca toate orificiile potential expozabile la ploaie au fost etans acoperite iar prin acest sistem practic in maxim cateva zeci de secunde de cand ar putea incepe sa ploua ti-ai asigurat intreg esafodajul de accesorii pe care le poti transporta.

De asemenea este de laudat ca cei de la Trust s-au gandit si la anumite accesorii ce ar putea atarna chiar si pe exteriorul rucsacului si pe care cu siguranta le veti transporta cu cea mai mare placere si le veti deschide in cinstea unor reusite cat mai bune prin competitii.

Views: 0