Rezultatele Black Friday Pro la F64: vânzări totale de peste 9,5 milioane de lei

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, a derulat, între 23 și 25 octombrie, campania Black Friday Pro cu cele mai bune echipamente dedicate mediului profesionist, dar și oferte irezistibile pentru oricine a dorit să treacă la următorul nivel al fotografiei sau videografiei. Campania a început pe 23 octombrie, la ora 00:00 și s-a desfășurat până pe 25 octombrie, la ora 23:59, atât online, pe f64.ro, cât și offline, în magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.Marian Alecsiu_F64De-a lungul celor trei zile de reduceri foto-video, F64 a înregistrat vânzări de peste 9,5 milioane de lei, cu 4.029 de comenzi. Achiziția prin intermediului site-ului F64 a reprezentat 61% din ponderea vânzărilor, iar cele mai populare categorii de produse au rămas, și la a treia ediție Black Friday Pro, camerele foto DSLR și obiectivele foto dedicate acestui segment. Printre cele mai populare produse pe care clienții le-au cumpărat se numără Nikon D750 și D810, Canon 6D și 7D Mark II, dar și camerele foto mirrorless full frame de la Sony, precum Alpha A7. ​Debutul campaniei a adus online cei mai mulți vizitatori, iar pe parcursul celor trei zile site-ul a fost accesat de 65.000 de utilizatori unici. F64 a înregistrat vânzări în valoare de peste 9,5 milioane de lei, la ediția precedentă, totalul fiind de aproximativ 7 milioane de lei.

„Am ajuns cu Black Friday Pro la a treia ediție și ne bucurăm că și anul acesta am avut alături parteneri care să ne ajute să oferim cele mai bune reduceri la produse performante. Se spune că fotografia nu depinde de echipament și este adevărat, pasiunea este mai importantă, dar atunci când creativitatea îți este limitată de tehnologia pe care o folosești, apare o «barieră». Anul acesta a fost cel mai bun parcurs pentru Black Friday Pro și asta nu poate decât să ne motiveze pentru campania de Black Friday din noiembrie, când pregătim noi produse și promoții speciale”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, ne găsești pe conturile noastre oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

F64 susţine pasionaţii foto-video şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.

București, 27 octombrie 2015 – F64

Views: 0

Lasă un răspuns