Sony lansează hard disk-ul de 1TB, HD-SP1, rezistent la șocuri

 

  • Rezistent la stropire, praf și căzături, fiind protejat de un înveliș suplimentar de cauciuc
  • Hard disk extern cu memorie de 1TB și transfer rapid de date prin USB
  • Date protejate cu ajutorul software-ului “Backup Manager 2.0”

Sony își extinde gama de HDD-uri prin lansarea unui nou model high-end cu capacitate de 1TB, rezistent la șocuri. Datorită carcasei de protecție din cauciuc și a designului robust, HD-SP1 poate stoca datele în siguranță, chiar și în condiții extreme, cum ar fi filmarea unui documentar într-o pădure tropicală sau o expediție montană.

HD-SP1_Pkg

De încredere și durabil

Noul hard disk extern Sony dispune de o carcasă cauciucată durabilă, rezistentă la stropire (IPX2), praf (IP5X) și căzături. Hard disk-ul rezistă la căzături de până la 1,2 metri, protejând datele de daune în condiții extreme. Durabilitatea HDD-ului HD-SP1 facilitează salvarea fișierelor indiferent de mediul în care este folosit, în timp ce dimensiunile reduse permit transportarea cu ușurință a fișierelor.

Softwre și tehnologii noi

Caracteristicile de securitate și software-ul le garantează utilizatorilor transferul de date rapid și sigur, atunci când sunt în mișcare. Noul software “Backup Manager 2.0” dispune de o funcție hibridă de backup. Astfel, funcția de back-up automat se activează atunci când hard disk-ul este conectat, salvând proiectele importante ale utilizatorului fără ca acesta să depună un efort suplimentar. Atunci când hard disk-ul nu este conectat, software-ul compatibil cu serviciile de cloud precum Dropbox și Google Drive poate salva temporar fișierele în cloud, asigurând stocarea informațiilor în condiții de siguranță maximă.

Alte caracteristici ale software-ului includ Password Protection Manager, dedicat maximizării securității și Data Transfer Accelerator, care permite salvarea și stocarea rapidă a tuturor datelor (500MB în 7 secunde) pe hard disk-ul de 1TB.

HD-SP1 este o opțiune rapidă și sigură de stocare a informațiilor, pe fondul durabilității și a caracteristicilor de securitate, dar și a conectării prin USB de mare viteză. Noul HDD extern HD-SP1 este disponibil din luna octombrie 2015 în culoarea albastru regal, la un preț recomandat de 499 de lei.

Specificații tehnice

  HD-SP1
Descriere Hard drive extern
Culoare Albastru
Dimensiune 2.5 inci
Capacitate 1TB
Port USB 3.0 / USB Micro – B connector
Dimensiuni (aprox. L x Î x D) 86.6 x 24 x 127mm
Greutate 260g
PC Software Data Transfer accelerator
Backup Manager 2.0
FAT32 Formatter

 

Despre Sony

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

București, România – 28 octombrie 2015 – Sony

 

Visits: 2

Lasă un răspuns