Oracle PartnerNetwork observă o adoptare record a programelor Cloud

Oracle anunţă că un număr record de parteneri își mărește oportunitățile și profitul potențial în Cloud cu Oracle. Pentru a continua susţinerea creşterii afacerilor partenerilor în Cloud, Oracle anunță un nou program Cloud în interiorul Oracle PartnerNetwork (OPN). Acesta consolidează programul câștigător de premii de la Oracle și permite partenerilor actuali sau viitori ai Oracle să își crească businessul în Cloud cu Oracle.Oracle

„Cloud este prioritatea noastră şi ne aliniem resursele pentru această iniţiativă strategică”, spune Shawn Price, Vice Președinte Senior Cloud, Oracle. „Vom lucra cu ecosistemul nostru partener pentru a face trecerea la Cloud şi pentru a valorifica în întregime oportunitatea istorică din faţa noastră. Rămânem fideli creșterii comunității de parteneri și furnizării instrumentelor, tehnologiei şi expertizei necesare pentru a livra servicii excelente clienţilor comuni şi pentru a avea succes pe piaţă.”

Oracle a avut parte de o creştere rapidă în cadrul portofoliului său vast şi în dezvoltarea de produse şi servicii Cloud. Noul program Cloud este creat să ajute partenerii să utilizeze portofoliului de Cloud integrat de la Oracle, pentru a realiza cu succes tranziția clienților noi și actuali la Cloud, asigurând succesul în această piaţă accelerate.

Noile scopuri ale programului Cloud dezvăluite în cadrul OPN vor fi lansate pe 1 februarie 2016, oferind membrilor OPN posibilitatea de a-şi face cunoscute expertiza, abilităţile şi investiţiile în Oracle Cloud, dar şi ocazia de a se diferenţia cu ajutorul Integrated Cloud Applications şi Platform Services de la Oracle. Acestea vin în completarea nivelelor de programe OPN existente, cu scopul de a oferi beneficii la nivel progresiv şi la nivele de cunoaştere. Lucrul cu Oracle în Cloud va întări strategia de business în Cloud a partenerilor şi le va oferi modelul pentru construirea succesului. Acum, OPN oferă cel mai cuprinzător portofoliu de programe Cloud, ce le permite partenerilor să beneficieze în întregime de avantajele competitive oferite prin serviciile Cloud de la Oracle.

Mai mult, Oracle lansează un nou entry point în programul OPN, numit nivelul de Cloud Registered. Acest program oferă oportunităţi rapide pentru noii parteneri ai Cloud-ului pentru începerea călătoriei şi creşterii businessul cu Oracle Cloud, nefiind nevoie de o investiţie inițială. Noii partneri ai Cloud-ului sunt încurajaţi să se alăture OPN în cadrul nivelului Cloud Registered până pe 31 mai 2016, pentru a profita de Oracle Cloud, focusat pe beneficii, şi fără a fi nevoie de taxă de membru. Membrii nivelului Cloud Registered vor fi eligibili pentru beneficii, incluzând abilitatea resale a soluţiilor Oracle Cloud Platform, inclusiv soluţiile Platform-as-a-Service (PaaS) şi Infrastructure-as-a-Service (IaaS), acces către OPN Cloud Business Builder pentru vânzări, marketing şi training tehnic şi resurse, dar şi OPN branding.

Anul trecut, Oracle a lansat comunitatea online Oracle Cloud Connection, pe care se înregistrează peste 350.000 de vizite pe zi din partea partenerilor, aceştia explorând, învăţând şi implicându-se în Oracle Cloud, dar şi gama largă de programe Cloud şi resurse de validare, care ajută partenerii să grăbească prezenţa pe piaţă şi serviciile şi soluţiile bazate pe Cloud.

Pentru a creşte reach-ul companiei Oracle în întreaga piaţă şi pentru a ajuta partenerii să-şi extindă oportunităţile şi profitul potenţial cu ajutorul Cloud-ului, OPN a adăugat portofoliul complet de soluţii PaaS şi IaaS, precum şi noile soluţii Software-as-a-Service (SaaS) în programul de resale Oracle Cloud în FY16. Programul permite atât categoriilor Value Added Resellers, cât şi Distributors să profite de reducerile încurajatoare OPN pentru serviciile Cloud în cadrul soluţiilor SaaS, PaaS şi IaaS de la Oracle. Pe lângă aceste reduceri, programul de resale Oracle Cloud oferă partenerilor abilitatea de a vinde deal-uri pe mulţi ani, dar şi oportunitatea de a profita de posibilităţile de înlocuire şi up-sell, pentru a câştiga anuitate continuă cu ajutorul unei rezerve front-end. Numai în ultimul trimestru, programul Cloud de resale de la Oracle a crescut de la an la an cu peste 122 de procente.

Despre Oracle OpenWorld

Oracle OpenWorld 2015 oferă experienţă unică Cloud. Cea mai importantă conferință de afaceri din industrie include mii de sesiuni educaționale, demo-uri și expoziții susţinute de sute de parteneri și clienți din întreaga lume, simbolizând ofertele complete Oracle Cloud, inclusiv aplicații, platforme si servicii de infrastructură integrate, precum si sisteme convergente și soluții din industrie. Zeci de mii de participanți și alte milioane prezente la nivel online beneficiază de insight specific industriei, cu scopul ajutorării transformării afacerilor cu Oracle. Oracle OpenWorld 2015 se desfăşoară în perioada 25 – 29 octombrie, la Moscone Center în San Francisco. Pentru informații suplimentare, înregistrarea și vizionarea momentelor-cheie Oracle OpenWorld, sesiuni și multe altele, vizitați Oracle OpenWorld 2015. Alăturați-vă discuției Oracle OpenWorld pe Twitter #oow15, Facebook, și pe Oracle OpenWorld blog.

Despre Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized este cea mai recentă versiune a programului, ce oferă partenerilor instrumentele pentru a dezvolta, a vinde și a implementa mai bine soluțiile Oracle. OPN Specialized oferă resurse pentru a pregăti și a sprijini cunoștințele de specialitate pentru produsele și soluțiile Oracle și a evoluat în a recunoaște creșterea portofoliului de produse Oracle, baza de parteneri și oportunitățile de business. Cheia la cele mai recente îmbunătățiri ale OPN este abilitatea partenerilor de a se diferenția prin specializări. Specializările sunt realizate prin dezvoltarea de competențe, rezultate de afaceri, expertiză si succes dovedit. Pentru a afla mai multe, vizitați: http://www.oracle.com/partners.

Despre

Oracle oferă o gamă cuprinzătoare de aplicații Cloud și servicii de platformă. Pentru mai multe informații despre Oracle (NYSE: ORCL), vizitați www.oracle.com.

Mărci comerciale

Oracle și Java sunt mărci înregistrate ale Oracle și/sau afiliatelor sale. Alte nume pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor acestora.

ORACLE OPENWORLD, SAN FRANCISCO, 27 octombrie 2015 – Oracle

Visits: 1

Lasă un răspuns