AOC myPlay monitorul cu imaginea ultra clară si design-ul borderless

Pentru a răspunde exigentelor amatorilor de continut multimedia, AOC a echipat modelul de 27” cu tehnologia IPS, ce oferă un contrast ridicat si o stabilitate mărită a culorii. Astfel, imaginile afisate sunt cu adevărat clare si realiste, chiar si atunci când este vorba despre scene de actiune întunecate.

i2757Fm_side_to_right_game_design

Monitorul beneficiază de o rată de contrast static de 1000:1 (contrast dinamic 20.000.000:1), un timp de răspuns de 5ms si o luminozitate de 250 cd/m2, ceea ce îl face potrivit atât pentru divertisment, cât si pentru profesionistii din domeniul graficii. Si, pentru a juca rolul unui sistem complet de home entertainment, AOC myPlay integrează difuzoare stereo si o iesire pentru căsti.

Tehnologia IPS oferă, de asemenea, un avantaj considerabil în timpul vizionării de filme – toti cei aflati în fata ecranului se pot bucura de aceeasi claritate a cadrelor, indiferent de pozitia lor fată de acesta. AOC myPlay oferă unghiuri de vizibilitate extinse, de până la 178°, atât în plan orizontal, cât si vertical.

Având o rezolutie de 1920 x 1080 si un format al ecranului de 16:9, AOC myPlay poate reda continut Full HD prin conectarea la un PC sau player Blu-Ray cu ajutorul portului HDMI, sau chiar la dispozitivele Android compatibile, cu ajutorul conexiunii MHL. Astfel, puteti viziona pe ecranul de 27” cele mai recente fotografii din vacantă stocate în smartphone. Dispozitivul mobil poate fi încărcat în tot acest timp, prin simpla sa conectare la monitor.

Pe lângă imaginea de înaltă calitate si optiunile variate de conectivitate, AOC myPlay iese din anonimat prin design-ul minimalist, cu aspect borderless si finisaje metalice. Ecranul monitorului este îmbrăcat de o ramă cu o grosime de numai 2mm, care îi oferă un plus de elegantă. Design-ul borderless permite folosirea modelului în cadrul setup-urilor ce necesită monitoare multiple, oferind o imagine fluidă si coerentă, fără dizruptia creată de ramele groase. În acelasi timp, standul pe care se sprijină ecranul poate fi detasat, pentru pozitionarea monitorului sub formă de ramă.

Noul model integrează solutiile software inteligente regăsite si pe celelalte modele de top de la AOC. Printre acestea se numără e-Saver, ce permite un consum minim de energie pentru diversele stări ale PC-ului (oprit, pornit, Sleep, sau modul Screen Saver). Tot prin intermediul acestei functii poate fi programată si perioada de inactivitate necesară pentru închiderea automată a monitorului. i-Menu permite schimbarea setărilor doar cu ajutorul mouse-ului, în timp ce Screen+ divide ecranul în 4 cadrane ce pot afisa continut individual.

Monitorul AOC myPlay este disponibil în magazinele specializate la un pret recomandat de 1399 lei.

Comunicat de presa AOC 

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: