Revelionul bloggerilor primavara la Golin Harris

Stiam ca bloggerii sunt o categorie aparte insa, nici nu ma gandeam vreodata ca in asa de scurt timp voi ajunge cu usurinta unul de-ai lor.

Asta poate  pentru ca fiecare dintre cititorii de bloguri au in ei un germene de blogger care trebuie cultivat intr-un pamant manos numit blogosfera.

Pentru ca am fost invitat de catre Cristian Manafu la un sondaj random intre bloggeri pentru a nominaliza cele mai bune agentii de PR cu care am colaborat cel mai bine, mi-am spus pasul. Adica am nominalizat cinci, desi la nivelul meu de bloggereala nu cred ca mi-a displacut vreuna. Pentru ca in PR am observat ca este o familie foarte stransa si in ceea ce priveste valoarea nu pot sa spun decat ca unii sunt ca si mine, adica incepatori, iar altii se vede ca au stofa fina si scoala aleasa. Pana in final colaborarea cu Manafu a fost benefica intrucat am intrat si eu in lumea aleasa a PRului, in sensul ca am aflat despre un clasament adhoc, sentimental al bloggerului roman, unde a castigat detasat o companie despre care eu stiam prea putine Golin Harris.

Top-Agentii-in-Blogosfera

Cat despre Golin Harris castigatorii sondajului am aflat de la fata lcului. O cladire mare si eleganta si o echipa de fete frumoase, vesele si cucuiete: Raluca-Ioana Duta, Hortensia Nastase, Anca Georgiana, Simina Zidaru. Si poate au mai fost si altii insa, pentru ca am intarziat la eveniment din cauze obiective, nu am prea prins prezentarea echipei.

In schimb bloggerii au fost in elementul lor la o sarbatoare la inceput de primavara #revelionulbloggerilor, in sensul ca la atat de multa mancarica…si destula bauturica, pofta de discutii, dans si glume a fost la ea acasa.

Iata mai jos ceva poze de la locul faptei.

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: