Benihana petrece cu Valdo la un deceniu de existenta

Prietenia cu vinul spumant italian de calitate dar si cu cel mai bun restaurant Benihana din centrul Bucurestiului din incinta Howard Johnson Grand Plaza ce a obtinut Premiul de Excelenta Tripadvisor pe 2013 m-a adus din nou la un eveniment unic, aniversarea de 10 ani in Romania a restaurantului cu specific japonez.

Toata lumea stie ca cel mai bun sushi alaturi de Valdo Spumanti Rose Brut Marca Oro  este asocierea ideala. Tocmai de aceea prietenii de la Hojo Plaza au ales sa asigure o masa aniversara de degustare, zic eu foarte frumos prezentata si asaltata pentru prietenii mei de la Vinitaly Deluxe si mai ales pentru prietenii restaurantului invitati la aceasta zi festiva.

La intrarea in restaurant am fost intampinat de o atmosfera nipona ce parca a reinviat din Evul mediu, gheise si shoguni, intr-o lumina intima si calda in decoruri cu flori proaspete, cale, orhidee, jerbera. Este clar ca privind fata luminoasa a acestor oameni iti dai seama cat sunt de ospitalieri si muncitori, iar mai tarziu am constatat si cat de bine stiu ei sa se distreze.

Carmen Burducea de la Vinitaly Deluxe a fost ca de obicei argint viu. A facut poze cu George Butunoiu, unul dintre premiatii Benihana, sau cu Catalin Scarlatescu Master Chef-ului de la competitia de la PROTV, si in fine cu Henrik Sebok dublul sarbatorit al serii. Toti cei enumerati au fost tratati cu un pahar de Valdo Spumanti Rose Brut Marca Oro dar si cu cea mai mare caldura de catre Carmen, Ema si Robert echipa de la Vinitaly Deluxe Romania. Si sticlele de Valdo nu s-au chinuit prea mult prin gheata celor doua frapiere, caci au fost destul de repede inlocuite cu alte sticle. Intrand in vorba cu unul dintre clientii de la masa mi-a spus ca stie de mult timp vinul spumant si prefera asocierea la consumul preparatelor culinare japoneze.

Nici nu am ajuns sa savurez o gura in minunatul elixir pe care mi l-a pregatit Carmen si a si inceput evenimentul etalat pe numeroasele plasme ale restaurantului cu recitalul unui solist ce a interpretat maiastru o arie lui Figaro. din Barbierul din Sevilia

Ulterior am ramas surprins de virtuozitatea in manuirea ustensilelor de bucatarie a niponilor.

A urmat festivitatea de premiere ai celor mai valorosi ce au contribuit faima acestui restaurant de-a lungul vremii printre care Marta Usurelu, George Butunoiu, Henrik Sebok, sau Catalin Scarlatescu, dar si chefii niponi care au adus atat de multa faima. Apoi un recital de street dance care pe mine m-a lasat masca pentru ca mi-am dat seama ca cei talentati in bucatarie au si alte resurse neebanuite asa cum am surprins eu mai jos.

De asemenea atasez cateva poze de la eveniment.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: