Quickmedia si solutiile de webdesign

Pe piata sunt destul de multe companii care ofera fel de fel de consultanta in webdesign / optimizare seo / design grafic / webhosting / seo content writing. Unele sunt deja uzate si se simtea nevoia de aer proaspat, cu potential tanar si cu o anumita dinamica.

1

Privind pe siteul lor de prezentare imi dau seama ca totusi sunt la inceput de drum pentru ca pentru a face un raport calitate / pret cat mai bun nu este necesar sa ai si cele mai mici preturi de pe piata. Cred ca numai marind calitatea serviciilor o sa iasa o treaba buna pentru toata lumea.

Este de admirat ca aceasta echipa tanara prezinta deja un Datacenter construit de la zero. Datacenter-ul Hostway din Bucuresti este considerat unul dintre cele cel mai moderne şi mai sigure centre de date din România, oferind acum gratuit 1GB spatiu la un trafic lunar de 100 GB, dar si alte oferte personalizate pentru viitorii clienti. Nu este o idee rea sa fii independent atunci cand pornesti un business propriu.

Eu am avut curiozitatea si m-am logat la ei pe site pentru ca ma atrage si inceputul pentru o platforma de advertoriale pentru bloggeri. M-a incantat ca am si obtinut suportul necesar online pentru a ma inscrie la ei. Iar totul a fost surprinzator de rapid adica feedbackul primit de la “operatorul de serviciu”.

Produsul lor poate avea succes in situatia in care cei carora li se adreseaza Quickmedia vor lua in considerare serviciile si vor descoperi adevarata valoare online in interactiune cu piata. Metodele de monitorizare SEO sunt un mijloc statistic destul de eficient de a vedea penetrarea in online, insa, nu este indeajuns pentru a crea si vanzari in online, ceea ce urmaresc in mod normal companiile, care investesc acum in online. Sa le uram succes si cat mai multe vanzari concretizate!

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: