Producătorii europeni de film surprind „Clipe fugare” cu smartphone-ul Sony Xperia™ Z5

Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) anunță colaborarea cu cinci producători de film care au folosit telefonul inteligent Sony Xperia Z5 pentru a filma o serie de scurtmetraje 4K de-a lungul Europei.

Pentru a pune în evidență caracteristicile premium mult apreciate ale aparatului foto, Sony Mobile a provocat o comunitate de producători de film să surprindă povești din cinci orașe, cu ajutorul Xperia Z5. Regizorii au fost încurajați, în mod special, să caute acele „clipe fugare” și locuri frumoase, ferite de ochii lumii, din Londra, Paris, Berlin, Barcelona și Milano.

Filmele care au rezultat transmit energia specifică a fiecărui oraș, așa cum este văzută prin ochii regizorilor, spunând o poveste despre peisajele unice și culturile vibrante, printr-o imagine de o calitate impecabilă.

Poveștile care au rezultat sunt departe de clișeele pe care le știm cu toții despre orașele respective, fiind, mai degrabă, interpretări autentice venite din partea locuitorilor, care le cunosc cel mai bine. De la prezentarea unor oameni reali, în situații autentice de viață, la povești despre dragoste, prietenie, libertate sau creativitate, fiecare film oferă o perspectivă unică asupra celor mai reprezentative orașe ale lumii.

cur

Regizorul londonez Lee Cheney spune: „Xperia Z5 și aparatul său foto unic mi-au dat posibilitatea să arăt tuturor frumuseața orașului Londra, fără nicio limită. Tehnologia sa unică îmi oferă atâtea posibilități, ca producător de film, și este de-a dreptul impresionant că un telefon inteligent poate fi folosit pentru a obține metraje 4K de calitate, care, de obicei, se obțin cu echipament de specialitate. Prin ceea ce am realizat, am vrut să explorez tot ce simțeam că nu s-a spus încă despre Londra. Am vrut să vizitez locuri în care nu am mai fost niciodată și să văd ceea ce mi-a scăpat printre degete, deși locuiesc în acest oraș din totdeauna. Londra este foarte interesantă și frapantă din punct de vedere vizual, iar oamenii și cultura sunt ceea ce o fac să fie atât de specială- asta am încercat să ilustrez în filmul meu.”

Regizorul din Barcelona, Lucas Jatoba spune: „Barcelona este un oraș plin de energie, un oraș vibrant unde ai întotdeauna ceva nou de făcut, așa că mi-am dorit să surprind acest ritm alert, caracteristic pentru ceea ce îmi place să numesc a fi cel mai impresionant loc din lume. Xperia Z5 reprezintă un instrument esențial pentru mine, ca producător de film.”

Jun Makino, Senior Manager Sony Mobile spune: „Suntem extrem de încântați de poveștile pe care fiecare regizor le-a produs. Fiecare film transmite o altă emoție și implică orașe pe care mulți dintre noi le știm. Mai mult decât atât, rezultatul lor arată că Xperia Z5 poate stârni creativitatea, atât a celor experimentați, cât și a celor aflați la început, oferindu-le, în același timp, puterea de a surprinde imagini și filme uimitoare, atât de simplu și în deplin control.”

Toate scurtmetrajele, filmate cu telefoane Xperia Z5 cu tehnologia 4K, pot fi vizionate pe canalul oficial de YouTube al Sony Mobile.

Xperia Z5 încorporează senzorul Exmor RS™1/2.3 de 23 MP pentru dispozitive mobile și lentilele G-lens: este pentru prima oară când modulul aparatului foto al unui telefon inteligent Sony este gândit de la 0, de la Xperia Z1 încoace, cu un sistem de lentile interschimbabile, cu tehnologie Alpha, pentru o imagine clară și vie, de fiecare dată.

Aparatul foto este capabil de un autofocus super-rapid, pentru a surprinde repede și clar momente care se petrec în câteva fracțiuni de secundă. Telefonul oferă o viteză unică de numai 0.03i , perfectă pentru a surprinde spontaneitatea și clipele care se petrec cât ai clipi.

Noul telefon inteligent încorporează, de asemenea, designul reprezentativ Sony și durata de viață a bateriei de până la două zile, așa că poți asculta mai multă muzică, poți sta mai mult de vorbă și petrece timpul afară, fără să îți faci griji.

București, 7 martie- Sony Mobile Communications

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: