Samsung a lansat smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge în România

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală cele mai noi smartphone-uri ale seriei Galaxy S, modelele Galaxy S7 și S7 edge. Noile dispozitive au un design elegant din sticlă și metal, cea mai performantă cameră foto disponibilă în acest moment pe un telefon, sunt rezistente la apă, dispun de slot microSD și au o autonomie îmbunătățită, pentru ca utilizatorii să beneficieze de cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru mai mult timp. Noile smartphone-uri vor putea fi achiziționate din magazinele partenere și de la operatori începând cu 11 martie.

Cristian Cojocaru

„Ne bucurăm să le aducem consumatorilor români cele mai noi smartphone-uri Samsung la puțin timp după lansarea de la Barcelona. Galaxy S7 și S7 edge sunt inspirate din dorințele utilizatorilor care vor nu doar un telefon mobil, ci un partener de încredere. Mai mult, Samsung urmărește crearea unei galaxii de experiențe, care să îmbunătățească modul în care oamenii se conectează. Astfel, prin parteneriatul global cu Facebook, le putem oferi utilizatorilor o experiență de conectare captivantă facilitată de noile smartphone-uri prin conectarea la o serie de produse și servicii”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Modelele Galaxy S7, de 5,1 inci, și Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticlă 3D și metal, având un design elegant și ergonomic, fiind ușor de ținut în mână. În plus, funcția Always-On Display le permite utilizatorilor să nu rateze nicio notificare importantă și niciun apel, chiar și atunci când nu pot folosi telefonul.

Noile smartphone-uri dispun de asemenea de slot pentru card micsoSD, astfel încât capacitatea totală a memoriei poate ajunge până la 200GB. Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au certificare IP68, astfel că rezistă scufundate în apă la adâncime de 1,5 metri pentru o durată de 30 de minute, dar și la praf.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cameră foto îmbunătățită

Noile smartphone-uri Galaxy S7 și S7 edge, vin cu cea mai performantă cameră foto disponibilă în acest moment pe un telefon. Tehnologia Dual Pixel, disponibilă până acum doar pe camerele foto profesionale, luminozitatea F1.7 a obiectivului și dimensiunea mai mare a pixelilor permit un autofocus mai rapid și realizarea unor fotografii la calitate excepțională, în orice fel de condiți. Prin dubla apăsare a butonului Home, camera se declanșează rapid, în mai puțin de o secundă, iar utilizatorii pot surprinde momentele importante într-o clipită. Totodată, modul Panorama a fost îmbunătățit, astfel că permite acum realizarea fotografiilor panoramice chiar și cu subiecți aflați în mișcare.

Performanță

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge vin cu îmbunătățiri software și hardware ce optimizează performanța smartphone-urilor. Procesorul este cu peste 30% mai rapid decât cel disponibile pe modelele anterioare, iar cipul grafic este cu peste 60% mai puternic, astfel că pentru pasionații de gaming pe mobil noile smartphone-uri aduc performanțe îmbunătățite și mai multe detalii grafice. Game Launcher și Game Tools îți permit să comunici, să primești apeluri, să dai mesaje, chiar și atunci când ești în mijlocul acțiunii unui joc, fără a fi nevoie să îl întrerupi. În plus, utilizatorii pot înregistra experiența de gaming sau își pot partaja ecranul pentru a se juca cu alți utilizatori. Tehnologia Vulkan API de pe noile Galaxy S7 și S7 edge le oferă utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri grafice cu un consum redus al bateriei oferind în schimb elemente grafice la o calitate fără compromisuri. Bateria mai mare are o autonomie îmbunătățită, astfel că o singură încărcare permite urmărirea unui sezon întreg de Game of Thrones, iar tehnologia de răcire importată de la rachetele Nasa asigură funcționarea perfectă, fără supraîncălzirea dispozitivelor în ciuda condițiilor de utilizare intensivă.

București, 4 martie 2016Samsung Electronics România

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: