Primul eveniment SEO Hot Seat din Romania

Recunosc multe dintre drumurile mele se indreapta catre evenimentele legate de SEO acolo unde, desi, google face multe transformari de la an la an, tot se mai gaseste cate ceva de invatat in modalitatile de a scrie o pagina de web, cat mai eficient, astfel incat, sa poti avea o vizibilitate cat mai buna.

Astfel, m-am aflat si eu prezent la “Primul eveniment SEO Hot Seat din Romania“, pe 12 iunie 2014 la Impact Hub, acolo unde am reintalnit prieteni vechi preocupati in mod serios de acest subiect.

Asociatia SEMRo a lansat, pentru prima data in Romania, un nou concept de eveniment: SEO Hot Seat. Companiile se inscriu la eveniment iar specialistii ofera live solutii on page si off page.

Specialistii SEO Hot Seat:

Radu Marcusu
Are o experienta de peste 4 ani in crearea si implementarea strategiilor SEO si este interesat de descoperirea oportunitatilor care ar putea deschide noi directii in piata serviciilor de SEO. De 2 ani este coordonatorul echipei SEO din cadrul SEO monitor unde gestioneaza peste 80 de campanii simultan, printre care evomag.ro, elefant.ro, bestjobs.ro, arabesque.ro
Andreea Moisa
Este consultant SEO colaborator in cadrul agentiei Seo monitor. In ultimii 6 ani, Andreea a coordonat cu succes peste 600 de campanii SEO la nivel national si international, printre care: covera.ro, miniprix.ro, tinar.ro
Daniel Ene
In prezent este CMO & Co-Founder al Agile Media. Este pasionat de tot ce inseamna marketing online si SEO (keyword research, link building, competitive analysis, technical SEO, content, analytics). In opinia lui Daniel, SEO inseamna: rabdare, determinare, organizare, perseverenta si nu in ultimul rand, multa munca. Din dorinta de a schimba modul în care sunt promovate afacerile online, isi petrece timpul dezvoltand si implementand strategii de marketing online.

Asociatia SEMRo este un partener strategic ce apara interesele comune ale specialistilor de marketing online in motoare de cautare (SEO) si ale celor din marketingul online in regim “plata pe click” (PPC). Asociatia SEMRo aduna la un loc specialisti SEM din Romania: Today’s, Webdigital, 2Parale, SEOmonitor, Agile Media, Business Results, Creative Marketing. Prin intermediul SEO Hot Seat, Asociatia SEMRo continua seria proiectelor de educare a pietei de online marketing din Romania. Intrucat datele pe care le-am aflat acolo nu le pot da publicitatii din motive de confidentialitate va asigur ca mi-au fost de mare folos si va pun totusi la dispozitie cateva poze intr-o galerie.

Hits: 0

3 comentarii la „Primul eveniment SEO Hot Seat din Romania

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: