Copilul si aplicatiile Android

Generatia de astazi care se naste cu telecomanda in mana si cu ochii in televizor, copiii simt nevoia sa evolueze odata cu tehnologia. Si ce oare ar fi mai indicat decat sa conectezi copilul tehnologic la o tableta, la un SMARTphone sau poate la un SMART TV cu Android, cine stie?

Mai este un pic si se vor face direct implanturi…ca sa nu mai dam banii pe plastice. Oricum ar fi aplicatiile de Android vor penetra timpurile viitoare, iar daca copii vor avea si in viitor mintea de acum si nu vor mai evolua, le voi propune doua aplicatii instalate de mine pe SMART zilele astea, amandoua realizate de Gabi Hulea.

Primul ar fi “Scrie-mi Numele ABC” are niste ecrane atractive pentru copil, si sincer mi-a facut si mie placere sa il incerc.

Descriere
Scrie-mi Numele ABC – Învață alfabetul și scrierea pentru copii îl va ajuta pe copilul d-voastră să scrie primele sale cuvinte.Prin literele sale frumos trasate și colorate și imaginile vesele ce reprezintă cuvintele, aplicația îl va capta pe copilul d-voastră și îl va ajuta în perfecționarea cunoștințelor sale în arta scrierii.Scrie-mi Numele – ABC folosește eficient interacțiunea, literele reacționând la acțiunile copilului d-voastră, iar un iepure animat simpatic îl va încuraja în acțiunile sale.Prin cele mai bine de 100 de cuvinte incluse și cele două modalități de joc, Scrie-mi Numele – ABC va captiva orice copil și îl va ajuta să scrie mai corect și mai repede.Aplicația este complet localizată în limbile română, engleză și spaniolă.O alta aplicatie instalata a fost si mai atractiva si anume “Numeste si Potriveste

Descriere
Numeste si Potriveste duce clasicul joc de memory la un nivel cu totul nou. In loc ca copilul d-voastra sa potriveasca doua carduri identice, acum el poate sa asocieze o imagine a unui animal sau a unui obiect cu cuvantul scris.Jucandu-se, copilul dumneavoastra, indiferent ca este la gradinita, in primii ani de scoala sau este un copil cu cerinte educationale speciale va invata sa recunoasca forma scrisa a unora dintre cele mai des folosite cuvinte. Pentru a-l ajuta in identificare si asociere copilul d-voastra va auzi rostit clar cuvantul scris sau denumirea imaginii de pe card in momentul intoarcerii acestuia, iar atunci cand nu mai are nevoie de acest ajutor se poate dezactiva acest lucru.Jocul vine cu 12 nivele de dificultate si cu 2 moduri de joc. Plansele contin de la 4 la 24 de carduri si se poate juca la un nivel constant sau in modul progresiv, in care se incepe de la plansa cu cele mai putine carduri si la finalizarea fiecareia plansa urmatoare contine din ce in ce mai multe perechi.Jocul contine peste 100 de carduri reprezentand unele dintre cele mai uzuale cuvinte si notiuni.Numeste si Potriveste este excelent pentru scolari, prescolari si copii de gradinita.

Visits: 1

Lasă un răspuns