Posesor de Ford…mi-as lua un C-MAX Grand Titanium

De mai deunazi am primit pe email un newsletter de la vanzari auto Tiriac unde era o prezentare la un ford c-max grand titanium o familiala catre care m-as orienta in calitate de posesor de Fusion. Din ce am inteles acestia efectueaza si buy back incat poate fi o solutie de viitor.

Sunt cateva ratiuni pentru care m-as indrepta catre un Ford C-MAX Grand Titanium – 1.6 TDCi 115 CP.

Cu Grand C-MAX întreaga familie poate aprecia caracteristici precum zonele de depozitare proiectate cu grijă şi plafonul panoramic, plus uşile glisante şi spaţiul de trecere. Interiorul este proiectat pentru a întruni cerinţele familiei tale în creştere şi poate fi reconfigurat cu uşurinţă atunci când trebuie să transporţi 7 persoane. Uşile glisante cu acces facilitat completează spaţiul de trecere prevăzut cu dispunere 2+2+2 care este extrem de util atunci când pe cel de-al doilea rând se află copii.

De asemenea, sunt atractive sistemele de siguranta: Airbag-uri frontale, laterale şi cortină, ESP + ABS + HLA + Sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), Sistem Active City Stop, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de avertizare şi asistenţă la păstrarea benzii de circulaţie, sistem automat de aprindere fază lungă, sistem de avertizare şofer, Sistem de monitorizare a presiunii în pneuriSYNC cu sistem de asistenţă – în caz de urgenţă (112).

Tehnologia avansată, performanţele agile şi fiabilitatea îmbunătăţită contribuie la sporirea plăcerii de a conduce. Cu niveluri actualizate de confort şi comoditate, gama uimitoare C-MAX va monopoliza complet clasa autovehiculelor multi-activitate. În orice sens şi din orice perspectivă, C-MAX şi Grand C-MAX sunt autovehicule de ultimă generaţie.

Cu un nou design reproiectat complet, Ford C-MAX cu 5 locuri şi Grand C-MAX cu 7 locuri reprezintă combinaţia perfectă dintre inovaţie, stil şi flexibilitate.
Pentru a face un lucru complet iti recomand si asigurare rca online

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: