Dar cu jantele…cum stai?

Jante aliaj jante aluminiu la pret redus pentru toate tipurile de autovehicule. Vanzari jante aliaj ieftine noi originale sau aftermarket, jante aluminiu si anvelope auto online sau direct din depozitele noastre. Montaj jante si anvelope la cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat geometria directiei computerizat in Service Roti autorizat RAR. Livrare jante aliaj si anvelope in 24 ore oriunde in tara.
Oferta de jante din aliaj este destul de variata cuprinzand atat modele de jante premium cat si de buget, iar pentru a circula in conditii de maxima siguranta va recomandam sa alegeti jantele potrivite pentru masina dumneavoastra conform cerintelor din cartea tehnica a autovehiculului. Inainte de a comanda jantele ar fi bine sa verificati si caracteristicile tehnice ale vechilor jante de pe autovehicul. Veti evita astfel situatiile in care in cartea tehnica apar anumiti parametri tehnici iar pe masina aveti alte jante cu alte caracteristici intrucat, de exemplu, vechiul proprietar a schimbat jantele originale. Oricum sunt destule situatii in care un autovehicul poate avea mai multe variante de echipare pentru roti si atunci verificarea caracteristicilor tehnice de pe vechile jante ramane singura modalitate pentru a sti cu exactitate daca alegerea facuta este sau nu corecta. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre tipul de jante aliaj pe care il cautati sau despre achizitie si livrare nu ezitati sa contactati online la adresa http://www.anvelope-jante-auto.ro.

Toti stim ca diametrul jantelor se masoara in inch sau toli, incepand cu 8” pentru diverse remorcute si terminand cu dimensiuni uriase de 38” si peste in cazul tractoarelor sau a altor masini industriale. Masurarea diametrului unei jante este usor de facut cu o ruleta, plecand de la o parte a jantei, trecand prin centrul ei si terminand la partea opusa a acesteia. Alegerea jantelor pentru masina este in stransa legatura si cu dimensiunile constructive permise ca prima echipare cu anvelope, dimensiuni care apar in cartea tehnica a masinii. Bineinteles, se poate opta si pentru jante cu diametrul mai mare in functie de preferinte, insa trebuie avut in vedere ca anvelopele vor trebui schimbate si ele cu unele cu garda la sol mai mica pentru a compensa diferenta de inaltime si a se obtine in final un diametru exterior cat mai apropiat de cel din echiparea originala. Diametrul jantei este intotdeauna inscriptionat fie la exterior fie la interior, sub forma …x15 unde cifra 15 este diametrul jantei. Este bine de tinut cont de faptul ca o janta mai mare in diametru va avea efecte asupra greutatii ansamblului anvelopa-janta, a demarajului dar si al altor factori de ordin tehnic.

Spor la cumparaturi!

Nu ti-ar strica si un rca online.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: