Plaut Consulting Romania câștigă un premiu din partea Qlik

Plaut Consulting Romania a fost numit QlikView Rookie 2013 pentru regiunea Europa de Est, Grecia și Israel, un premiu prin care Qlik, lider internațional în zona soluțiilor personalizate de Business Intelligence, recunoaște parteneriatul excelent dintre cele două companii. Deși Plaut Consulting Romania a fost numită partener exclusiv Qlik în România abia în 2013, în acest scurt răstimp, compania a reușit să contribuie la dezvoltarea business-ului american în regiune și, împreună cu rețeaua sa de parteneri locali, a câștigat 14 noi clienți pentru soluțiile QlikView.


„Partenerii noștri reprezintă o parte importantă a modelului nostru de business, pentru că ne ajută să distribuim QlikView în mai multe zone din jurul lumii și să maximizăm valoarea pe care clienții noștri o pot deriva din folosirea soluțiilor de Business Discovery”, a declarat Marcin Mazur, Regional Director Eastern Europe, Greece & Israel în cadrul Qlik. ”Plaut Consulting Romania ne-a demonstrat cât de bine cunoaște piața pe care activează și a reușit, într-un timp scurt, să educe clienții locali în privința avantajelor concrete pe care QlikView le aduce oricărui business. Suntem fericiți să le recunoaștem reușitele și sperăm că și în viitor ne vom bucura de un parteneriat tot mai puternic și de succes.”


Parteneriatul încheiat îi permite companiei Qlik să își consolideze și să își dezvolte prezența pe piața locală, în timp ce Plaut Consulting își extinde portofoliul deja puternic printr-o nouă soluție eficientă și interesantă care îi poate ajuta clienții să obțină o mai bună performanță de business.
“Suntem mândri să primim o astfel de distincție notabilă din partea partenerului nostru global, un semn clar că pasul făcut acum un an a fost cel potrivit pentru ambele business-uri”, a declarat Robert Novak, Managing Director Plaut Consulting Romania. „Poate mai important, însă, este faptul că premiul reprezintă recunoașterea eforturilor echipei noastre de specialiști dedicați care le-au oferit noilor noștri clienți un plus de valoare și de eficiență. În ziua de astăzi, companiile de succes au nevoie să se concentreze pe acele proiecte cu impact și valoare – acelea care pot face diferența pentru reducerea costurilor, extinderea cotelor de piață și creșterea eficienței angajaților. Valorificând colaborarea noastră globală, expertiza și numărul tot mai mare de resurse QlikView la care avem acces, suntem convinși că vom continua să răspundem cu succes cerințelor clienților și ale pieței.”
Plaut Consulting Romania este subsidiara locală a grupului austriac Plaut Consulting și oferă atât servicii de consultanță în IT și management, cât și soluții de optimizare a administrării proceselor de business. În prezent, Plaut Consulting Romania colaborează cu o rețea puternică de reselleri pentru a distribui platforma QlikView Business Discovery.
Despre Plaut Consulting:
Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Datorită experienței acumulate atât în industrie, cât și în rezolvarea unor probleme specifice, compania dezvoltă și implementează soluții alături de clienții săi. Deși cerințele de lucru sunt complexe și vitale pentru funcționarea business-ului, Plaut dezvoltă și implementează cu succes soluții personalizate datorită competențelor și experienței sale, precum și datorită utilizării unor tehnologii de ultimă generație. Plaut dezvoltă concepte inteligente pentru obținerea unor rezultate clare. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginale și a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut reprezintă, de peste 65 de ani, o referință pentru standardele managementului modern. Cu mai bine de 1.000 de proiecte finalizate, Plaut se numără printre cei mai de succes partenerii ai SAP de peste 25 de ani. Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system. Plaut Aktiengesellschaft este listată la Bursa din Frankfurt, în conformitate cu Standardele Generale aplicate Piețelor Reglementate (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18).
www.plaut.com

București, 12 iunie 2014 – Plaut Consulting Romania

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: