În laboratoarele Sharp Europe se lansează o competiţie de inovaţii

Sharp Europe lansează astăzi o competiţie unică, prin care oferă studenţilor europeni posibilitatea de a câştiga o bursă în vara acestui an la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare, Sharp Laboratories of Europe, din Oxford, Marea Britanie. Bursa îi permite norocosului câştigător să-și dezvolte propriul proiect, care poate deveni o componentă centrală a caselor viitorului.

Getitdownonpaper

Pentru a intra în competiţie, studenţii nu trebuie decât să schiţeze o idee pentru casa viitorului. Aceasta poate fi controlul centralizat şi automat al tuturor aparatelor electrocasnice, iluminatul activat prin voce sau un aspect care să contribuie la eficienţa energetică a unei case. Apoi, trebuie să facă o fotografie a schiţei şi să o partajeze pe Twitter cu hashtag-ul #GetItDownOnPaper.
Concursul începe în data de 16 iunie, se încheie pe 25 iulie 2014, şi este deschis studenţilor înscrişi la studii universitare din Europa sau care au absolvit recent şi sunt eligibili pentru a lucra în Europa. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi blogul Sharp www.HumansInvent.com.

“Este o oportunitate uimitoare pentru un pasionat de ştiinţă şi tehnologie să petreacă o lună într-un laborator de vârf. Câştigătorul va putea lucra pentru elaborarea unui prototip al ideii sale, care, într-un final, poate fi pus în practică”, a declarat Ian Thompson, director Sharp Laboratories.

Concursul a fost organizat pentru prima dată în 2013, iar candidatul câştigător, Siobhan Andrews, a prezentat conceptul Chop-Syc, o masă de tăiat interactivă care se bazează pe conceptele folosite de compania Sharp atât în domeniul tehnologiei ecranelor LCD, cât şi în cel al tehnologiilor pentru acasă.

”Concursul de anul trecut a fost un succes enorm, conceptul câştigător atrăgând atenţia mass-media globale. Sperăm că acest an va aduce cu sine idei şi mai inovatoare, care să ajute la anticiparea unei case a viitorului. Dorim succes tuturor participanţilor şi abia aşteptăm să vedem ideile”, a continuat acesta.

În fiecare zi, oamenii de ştiinţă de la Sharp Laboratories lucrează la noi idei şi tehnologii menite să îmbunătățească viața de zi cu zi Este locul de naștere al unor inovaţii de ultimă oră, precum tehnologia LCD mobilă, cardurile inteligente, DualView, „laboratorul din palma ta”, şi multe altele care forţează limitele viitorului şi permit o viaţă inteligentă.

“Când vine vorba despre produse inovatoare şi inventarea de tehnologii noi, avem un istoric excepţional la Sharp Laboratories of Europe, dar oamenii sunt la baza a tot ceea ce facem, tocmai de aceea stimularea generaţiei următoare este esenţială.Căutăm o persoană plină de entuziasm, originalitate şi curiozitate autentică.” Noroc şi, nu uitaţi, #GetItDownOnPaper”,a ținut să spună și Paul Molyneux, CEO Sharp Europa.

Câştigătorul va fi anunţat pe blogul Sharp, www.HumansInvent.com, la data de 1 august 2014, iar activitatea va începe în data de 18 august 2014, pentru o lună.

Termeni şi condiţii:
i. Această competiţie este deschisă numai studenţilor înscrişi în prezent la studii universitare în Europa sau care au absolvit recent şi sunt eligibili pentru a lucra în Europa. Aceasta include studenţi, absolvenţi, studenţi adulţi, studenţi care au absolvit vara trecută şi studenţii part-time.
ii. Sharp Europe va plăti contravaloarea cazării, a călătoriei şi suma de 1,250 lire sterline pentru o perioadă de bursă de o lună.
iii. Durata bursei va fi între 18 august şi 12 septembrie 2014.
iv. Bursa nu reprezintă garanţia unei angajări la Sharp Laboratories of Europe. Bursa va fi plătită, dar nu constituie un viitor post în cadrul laboratoarelor.
v. Solicitările din afara Europei nu vor fi luate în considerare pentru acest concurs.
vi. Pentru orice probleme sau întrebări, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la leo.kent@republicpublishing.co.uk

București, 11 iunie 2014 – Sharp Europe

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: