AOC g2770Pqu si un DisplayPort ultra rapid

Pentru cei mai pasionați dintre gameri, AOC îmbogățește gama monitoarelor de gaming cu un nou model Full HD de 68.6 cm (27”). Monitorul g2770Pqu impresionează atât prin dimensiunea generoasă a ecranului, cât şi prin timpul de răspuns de numai 1ms şi rata de refresh de 144 Hz. Modelul dispune de un DisplayPort ultra rapid ce elimină lag-ul şi efectele de ghosting şi screen tearing. AOC g2770Pqu se adaptează nevoilor oricărei categorii de utilizatori, oferind o gamă largă de conectori. În plus, modelul se bucură de suport MHL pentru Android, de un design ergonomic şi de difuzoare stereo integrate.

g2770Pqu_front_to_left_high_low

O dimensiune impresionantă pentru o performanţă pe măsură: g2770Pqu, monitorul de gaming de 27” cu o rată de refresh de 144 Hz

Performanţă la orice dimensiune
Cu un panou TN de 68.6 cm (27”), AOC g2770Pqu din gama Style este cel mai mare monitor din linia dedicată gamingului. Dimensiunea generoasă a ecranului este potrivită în special pentru cei care preferă să se bucure de joc din confortul canapelei, cu ajutorul unui controller wireless. Aceştia pot vedea cu ușurință chiar şi cel mai mic text de pe ecran sau detalii grafice fine, datorită rezoluţiei Full HD.
Chiar și în scenele intense de gaming, timpul de răspuns de numai 1ms și rata de refresh de 144Hz oferă o imagine clară și precisă. Astfel, jucătorii pot vedea în timp real mișcările adversarilor și beneficiază de un avantaj competitiv considerabil. În același timp, oboseala ochilor este mult redusă, iar utilizatorii se pot bucura de sesiuni de gaming mai lungi fără a avea nevoie de pauze. Totodată, AOC g2770Pqu se bucură de o luminozitate de 300 cd/cm², pentru culori vibrante.

O adevărată armă pentru gameri
Orice împătimit al gamingului ştie cum să profite de spaţiul din încăpere pentru a crea setup-ul perfect. Modelul g2770Pqu include o multitudine de funcții ce permit adaptarea poziției acestuia la nevoile fiecărui utilizator. Ecranul acestuia poate fi înclinat, pivotat și ajustat pe înălțime datorită standului special proiectat. În plus, difuzoarele stereo integrate ajută la păstrarea unui spaţiu de lucru mai aerisit.
Pentru conectarea la PC, DisplayPort-ul este alegerea ideală pentru o transmisiune ultra rapidă a imaginilor. Portul HDMI permite utilizatorilor să conecteze o varietate de console de gaming, playere Blu-ray şi alte dispozitive media. În plus, conţinutul de pe telefon sau tabletă poate fi duplicat pe display-ul de 27”, cu ajutorul conectivității MHL. Odată conectat la monitor, dispozitivul poate fi, în același timp, încărcat prin intermediul porturilor USB 3.0 şi 2.0.

Prietenos cu mediul
Aşa cum ne-a obişnuit, AOC îmbină performanţa impresionantă cu sustenabilitatea, prin intermediul soluţiilor software inteligente precum Eco Mode şi e-Saver, ce ajută la reducerea consumului de energie. Aceste funcții contribuie la îndeplinirea celor mai stricte standarde de mediu, precum EnergyStar 6.0 şi TCO 6.0.

Modelul g2770Pqu va fi disponibil începând cu luna august, la preţul de 2199 lei.

Bucureşti, 12 iunie 2014 – AOC

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: