Survol cu TAROM

De fiecare data cand trec pe langa aeroportul Otopeni pe DN1 in voiajul catre provincie, nu se poate sa nu-mi plece mintea usor catre marile capitale ale lumii, mai ales atunci cand, pe deasupra surprind din mers, decolarile / aterizarile de avioane, insa, mai interesant mi se pare survolul.

Pana la urma si Internetul este un survol care te rupe de cotidian. Ca si orice roman visez sa survolez teritoriul romanesc cu compania traditionala, de suflet, TAROM.

tarom

Acest lucru poate fi realizat foarte simplu acum cumparand la bileteavion.ro cele mai convenabile bilete TAROM.

Bilete Avion .ro iti pune la dispozitie toate informatiile legate de calatoria planificata (preturile actualizate la zi in functie de perioada de sedere la destinatie, orar de zbor, harta aeroporturilor, detalii de calatorie si alte informatii utile legate de calatorie) pentru a alege cea mai buna oferta.

Bileteavion.ro va prezinta cele mai noi oferte ale companiilor aeriene, atent selectionate si actualizate astfel incat dintr-o singura privire sa va faceti o idee asupra celor mai convenabile tarife de bilete de avion pentru data calatoriei. Fiecare oferta prezentata cuprinde atat tariful final, cu toate taxele incluse, cat si cele mai importante conditii ale tarifului – asa vei sti daca oferta se potriveste nevoilor de calatorie.  In cazul in care doriti sa verificati disponibilitatea locurilor si tarifele pentru alte date de calatorie, puteti efectua o noua cautare, alegand noile date de calatorie. Locurile disponibile se pot obtine apasand pe butonul detalii/rezerva loc din dreptul unei companii pentru a continua procedura de rezervare si pentru a afla mai multe informatii despre zbor.
In timpul programului de lucru primirea confirmarii rezervarii poate varia de la 5 la 60 minute.
– Preturile afisate includ taxele de aeroport.
– Disponibilitatea de loc este pentru un singur pasager. In cazul in care calatoresc mai multe persoane disponibilitatea de loc va fi verificata ulterior de un operator
– Taxele de aeroport pot varia in functie de perioada de calaltorie.
– OW – oneway (zbor dus)
– RT – round trip (zbor dus-intros)

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: