Philips 231C5…noul Display SmoothTouch

Noul display Philips de 23 inch cu ecran tactil capacitiv în 10 puncte, webcam, boxe și microfon sintetizează modul în care oamenii pot interacționa.

image001

MMD lansează noul display de 23 inch Philips 231C5 SmoothTouch, ce îmbină flexibilitatea gesturilor tactile cu performanța unui PC, caracteristici ce rezonează cu modul în care utilizatorii lucrează și se joacă. Display-ul inovator cu touch capacitiv în 10 puncte oferă un răspuns fluid natural la gesturi. Display-ul dispune de un webcam și un microfon care îi vor ține conectați pe utilizatori cu cei apropiați. Unghiul de vizualizare larg al ecranului IPS LED oferă imagini clare din orice perspectivă, flexibilitate completată de un SmartStand ajustabil ce așază ecranul într-un unghi convenabil.

Imagini frumoase și interacțiune totală
Apasă, ciupește, fă zoom și glisează: utilizatorii care apreciază funcțiile touch de pe smartphone și tabletă nu vor mai sacrifica aceste abilități pe un ecran mare. Noul display Philips SmoothTouch inovează modul în care oamenii lucrează prin integrarea gesturilor tactile intuitive la un ecran de birou. Cu ajutorul ecranului de 23 inch, utilizatorii vor interacționa într-un nou mod cu computer-ul lor. Display-ul dispune de un ecran cu  touch capacitiv în 10 puncte și sticlă pe toată suprafața pentru o experiență interactivă de calitate. Și pentru că utilizatorii vor dori să interacționeze din orice unghi, display-ul SmoothTouch folosește tehnologia IPS ce facilitează un unghi de vizualizare de 178 de grade. IPS oferă culori vii și precise și o imagine clară care să îmbunătățească experiența de vizualizare în aplicațiile profesionale sau cele de divertisment.
“Interacționăm cu computerele în moduri total diferite deoarece din ce în ce mai mulți oameni folosesc tablete și smartphone-uri,” declară Thomas Schade, vice președinte al MD. “Noul display SmoothTouch contribuie la o experiență mai bogată, permițându-le oamenilor să se conecteze intuitiv la PC-urile lor folosind o gamă de gesturi tactile. Dispunând de o diagonală de 23 inch, display-ul este îndeajuns de spațios pentru a rezolva task-uri și experimenta aplicații.”

Socializare mai eficientă
Atunci când utilizatorii comunică online cu familia și prietenii, microfonul și webcam-ul îmbunătățesc calitatea acestor interacțiuni. Dispunând de un webcam integrat ce oferă imagini clare, un microfon sensibil care asigură că vocile se aud clar și puternic prin boxele stereo, noul Philips 231C5 este gata să se conecteze imediat. Display-ul poate reda material audio și video la calitate HD direct de pe un telefon mobil compatibil cu MHL.

Ușor de experimentat
Eliberându-i pe utilizatori de mouse și trackpad, ecranul SmoothTouch oferă o experiență mult mai ergonomică. Le oferă, de asemenea, utilizatorilor mai multe opțiuni în ceea ce privește poziția lor. Display-ul Philips include SmartStand: un stand ajustabil care poate fi aplecat la aproape 60 de grade pe birou, plasându-l la unghiul potrivit pentru a realiza gesturile tactile. Pentru interacțiunea tradițională prin intermediul unei tastaturi, acesta poate fi îndreptat. Display-ul este flexibil în ceea ce privește conectivitatea: cu ajutorul Smart Connect, acesta include conectori HDMI și VGA, Display Port și USB 3.0 pentru streaming de date rapid și încărcare simultană a smartphone-ului.

Display-ul Philips 231C5 SmartTouch va fi disponibil în magazine în primul trimestru al anului 2014 la un preț recomandat de 2199 Lei.
Specificații tehnice – Philips SmoothTouch Display de 23 inchi
LCD panel type, size    23-inch IPS LCD with 10 point Touch
Backlighting technology    W-LED
Optimal resolution    1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle    178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness     250 cd/m²
SmartContrast ratio    20,000,000:1
Pixel pitch    0.265 x 0.265 mm
Display colours    16.7 M
TouchScreen capabilities

•    Input method: Finger or capacitive stylus
•    Touch method: 10 point simultaneous recognition
•    Touch activation: Via direct USB connection with PC
•    Multi-touch: Grab, Rotate, Double-tap, Zoom in/out
•    Single-touch: Flick, Scroll, Tap, Drag
•    Glass screen: Tempered
•    Surface hardness: >=7H
•    Transmission rate: >=88
Connectivity    •    Signal input: VGA (Analog ), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)
•    USB: USB 3.0 x 2
•    Sync Input: Separ Sync, Sync on Green
•    Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
•    Webcam: 1 MP
•    Mic in
Stand     Tilt: 12~57.5 degree
Sustainability    Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury Free
• Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards    Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, cETLus, FCC Class B, GOST, SASO, SEMKO, TUV/ISO9241-307, WEEE

Bucuresti, 9 decembrie 2013 – Comunicat de Presa MMD

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: