AOC q2770Pq Super PLS de 27” (68.6 cm) din gama Professional

AOC dezvăluie noul monitor Super PLS de 27” (68.6 cm). Cu o rezoluție WQHD de 2560 x 1440 pixeli, acest model LED din gama Professional se mândrește cu imagini uimitor de clare, pentru rularea de filme sau jocuri într-un mod cu adevărat realist, dar și pentru afișarea tabelelor sau a altor documente de mari dimensiuni, la locul de muncă. Cu un nivel înalt de luminozitate, q2770Pqu include o mare varietate de conectori, un design ergonomic și o serie întreagă de funcții pentru o experiență de vizionare superioară.

800×600

Ecran de dimensiuni generoase, imagine clară și ergonomie completă: AOC q2770Pqu se mândrește cu o rezoluție 2560 x 1440 pixeli și cu un timp de răspuns de 5 ms

 Claritate uimitoare
Ecranul modelului q2770Pqu are peste 3.6 milioane de pixeli – aproape de două ori mai mult decât monitoarele convenționale Full HD. Atât utilizatorii profesioniști, cât și amatorii de divertisment  se vor bucura de detaliile pe care rezoluția WQHD (Wide Quad High Definition) le poate afișa pe generosul ecran de 27” (68.6cm).

Schițe, tabele, fotografii, video și – datorită timpului de răspuns de doar 5 ms – chiar și jocurile sunt redate în claritate maximă. Super PLS(Plane-to-Line Switching) este o tehnologie a display-ului ce oferă luminozitate superioară și unghiuri ample de vizualizare. Astfel, panoul monitorului q2770Pqu permite o stabilitate superioară a culorilor din unghiuri de vizualizare de până la 178° (atât pe verticală, cât și pe orizontală). În același timp, acesta redă imagini într-o luminozitate de până la 300 cd/m² chiar și în medii cu lumină ambientală puternică.

Echipare și ergonomie de excepție

AOC a echipat modelul q2770Pqu cu o mulțime de conectori pentru o utilizare mai comodă. Modelul PLS primește semnal prin mufele VGA, DVI-D si HDMI, alături de DisplayPort-ul integrat. În același timp, q2770Pqu include difuzoare și un hub USB integrat în ramă, pentru acces facil. Memory stick-uri, camere digitale, hard drive-uri și nenumărate alte gadgeturi USB pot fi conectate prin intermediul a patru mufe (două conforme cu standardele USB-ului 2.0 și 3.0). Piciorul monitorului oferă ergonomie completă, permițând ajustarea pe înălțime, cu până la 130 mm, înclinarea, rotirea la 90° și pivotarea ecranului. Astfel, utilizatorii pot vizualiza în cea mai comodă manieră tabele de mari dimensiuni, documente sau fotografii.

 Sustenabilitate

În ciuda ecranului cu rezoluție mare, modelul q2770Pqu îndeplinește cerințele certificatelor de sustenabilitate precum EPEAT Silver, TCO 6.0 și Energy Star 6.0. Datorită ecranului LED cu iluminare din spate, consumul de energie nu depășește 29 W, un nivel impresionant pentru un monitor de 27 de inchi. Software-ul inteligent precum ”e-Saver” și ”Eco Mode” ajută la rândul său la reducerea consumului de curent electric.

Așa cum ne-a obișnuit, AOC oferă 3 ani garanție și pentru modelul WQHD.Monitorul q2770Pqu va fi disponibil din luna ianuarie 2014 la un preț recomandat de 2499 lei.

Amsterdam, 10 Decembrie 2013 – AOC

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: