„TV on demand” de la Logitech

Conceptul „TV on demand” ne-a eliberat de programul strict care ne impunea ore fixe la care să urmărim serialele și emisiunile preferate de la TV. În România avem astfel de servicii precum Seenow sau Voyo. Acestea ne permit să urmărim unele din filmele și emisiunile noastre favorite oricând dorim.

Dar, în lipsa unui Smart TV, aceste servicii online sunt disponibile doar pe laptopuri, telefonele mobile sau tablete, ceea ce restricționează vizionarea celor mai importante emisiuni pe un ecran de dimensiuni reduse.

Totuși, cu ajutorul unui cablu HDMI sau VGA, există o nouă modalitate. Cu unul dintre aceste cabluri poți conecta laptopul la televizor, folosind toate serviciile “on demand”. Și mai mult, cu tastatura Logitech Wireless Touch Keyboard K400, poți folosi cu ușurință laptopul și TV-ul în același timp pe marele ecran. Mouse pad-ul integrat îți permite săaccesezi serviciile online cu ușurință în timp ce navighezi pe internet și folosești alte funcții pe laptop în același timp. Așa că te poți relaxa pe canapea în așteptarea Crăciunului. Infograficul atașat a fost dezvoltat de Logitech pentru a oferi un ghid a modului în care poți accesa serviciile online pe televizor.

Visits: 0

Lasă un răspuns