Pentru un zambet aratos

Majoritatea timpului suntem sfatuiti sa facem lucruri bune inca din copilarie. Dar natura umana este construita de asa natura incat sa refuze sfaturile primite din exterior. Pana la urma experienta proprie este cel mai bun profesor pana la un moment dat, cu o conditie si anume sa nu devina tragica si traumatizanta. Asa se intampla si cu igiena orala, acolo unde cel putin teoretic se pricepe toata lumea, pentru ca de cele mai multe ori suntem sfatuiti sa respectam niste reguli elementare si noi suntem convinsi ca nu ajuta la nimic. Hm, totusi mai exista si anumite boli paradontale care nu intra in aceasta categorie si la care nu vreau sa ma refer ca un profan. Totusi de-a lungul vietii dantura este expusa mai multor traume in contactul cu hrana precum si dupa hranire care uneori sunt ireversibile. Medicii stomatologi au gasit mai multe solutii de a evita anumite suferinte functionale sau estetice ale pacientului. Implant dentar este inovatia medicala care a generat aparitia si dezvoltarea unei noi specializari in stomatologie: implantologia. Mult dezvoltata in ultimele doua decenii multumita cercetarilor stiintifice si medicale, aceasta ofera posibilitatea pacientilor cu unul sau mai multi dinti lipsa sa-si recapete functiile pierdute in proportie de 95%. Ce beneficii asigura: o masticatie normala, identica cu cea a dintilor naturali, opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei, sunt biocompatibile cu organismul datorita materialului – titan de inalta calitate, rata de succes este de 100%, aspectul impecabil si perfect natural al rezultatului final, consiliere oferita de specialisti referitoare la conditiile de igiena ce trebuie respectate pentru evitarea riscului oricarei infectii.

    • Cel mai des utilizat implant este cel de tip surub radacina, recomandat atunci cand osul maxilarului ofera suficienta profunzime si latime pentru procedura de implantare.
    • Implantul dentar de tip placuta are o forma plata si alungita si este recomandat in cazul oaselor maxilare subtiri, cand osul nu permite realizarea grefei osoase.
    • Implantul dentar subperiostal se recomanda daca implanturile mentionate mai sus nu sunt indicate din punct de vedere medical pacientului. Acest tip de implant este realizat special pentru a se amplasa in osul pacientului si sub gingie si sunt utilizate metode speciale de implantare. Daca cumva va aflati intr-o astfel de situatie va pot oferi la DENT ESTET pentru implant dentar preturi din tarifarul lor precum si pentru alte operatiuni stomatologice.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: