COSMOTE România îşi continuă extinderea reţelei 4G

COSMOTE România îşi continuă extinderea reţelei 4G acoperind, începând din această lună, 90% din Capitală, alături de Otopeni, Ploieşti, Cluj, Iaşi, Sinaia, Buşteni şi Predeal, şi introducând în portofoliu, alături de modemuri, telefoane mobile care permit accesul 4G. Reţeaua de generaţia a patra permite viteze de descărcare de până la 75 Mbps şi viteze de încărcare de până la 37,5 Mbps.

4G

4G aduce viteze mari şi fiabilitate, într-o lume în continuă mişcare, în care consumatorii aşteaptă  mai mult decât o navighare pe internet de pe dispozitivele mobile. Oamenii sunt conectaţi cu prietenii prin intermediul serviciilor OTT, prin Facebook sau alte reţele sociale şi accesează mai mult conţinut video. Toata aceste servicii sunt mari consumatoare de date – motiv pentru care 4G este absolut necesar, iar noi vom continua dezvoltarea sa în zone urbane şi suburbane”, a declarat Bob Konstantinidis, CTO COSMOTE România şi Romtelecom.

30_sep_up_to_v1

Clienţii care aleg planul tarifar COSMOTE Free L vor beneficia de acess 4G gratuit, prin activarea extraopţiunii Connect Extension+, gratuită pentru cei care optează pentru un terminal compatibil 4G.

 

 

Clienţii care aleg oricare alt plan tarifar compatibil 4G vor beneficia la cerere de activarea extraopţiunii Connect Extension+, pentru o taxă lunară de 5 euro (TVA inclus). Activarea se va face în oricare dintre magazinele COSMOTE şi Germanos, întrucât necesită un card SIM dedicat 4G. Înlocuirea cartelei SIM este gratuită.

 

Clienţii care doresc să navigheze la viteze 4G pe telefoanele mobile pot alege între HTC One 32 GB (1.099 RON, TVA inclus), Sony Xperia Z (1.669 RON, TVA inclus), Samsung S4 mini (699 RON, TVA inclus), Samsung Galaxy S4 (1.199 RON, TVA inclus) şi Samsung Galaxy S3 LTE (919 RON, TVA inclus), din magazinele COSMOTE, împreună cu abonamentul COSMOTE Free L, încheiat pe o perioadă de 2 ani. De asemenea, aşa cum a fost comunicat în luna aprilie a acestui an, serviciile 4G sunt disponibile prin intermediul a două modemuri, Huawei E3276 şi ZTE MF823 la 99 lei, respectiv prin tableta Samsung Galaxy Note LTE 10.1 la 1.424 RON (TVA inclus) cu abonamentul Connect Unlimited+ 30 pe o durată de 2 ani.

 

În linie cu strategia de a dezvolta gradual reţeaua broadband în ceea ce priveşte viteza datelor, COSMOTE România oferă de asemenea cea mai bună reţea de date 3G cu viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 194 de oraşe şi peste 2.500 de localitaţi din România, acoperind 60% din populaţie. În plus, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps HSPA+ în 228 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă 76% din populaţia României.

 

Mai multe detalii sunt disponibile aici şi aici.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: