Novatel MiFi Liberate – primul punct de acces mobil cu un ecran tactil

Novatel MiFi Liberate este primul punct de acces mobil cu un ecran tactil, permițându-vă să-l configurați, fără conectarea acestuia la un calculator.

mf

Puncte mobile de acces sunt ideale pentru călătorii frecvente, pentru cineva care are nevoie a obține on-line oriunde s-ar afla. Doar faptul că  nu mai ești la mila  hotelurilor și prețul lor gradere Wi-Fi care le face în valoare de cost admisibil. Dispozitivul Novatel MiFi testat se conectează la rețeaua AT & T LTE. Care a dus la o încărcare spectaculosa și viteza de download, rivalizând cu cea a rețelelor de bandă largă prin cablu.Viteza de LTE este variabila. În funcție de cât de mulți oameni îl folosesc și cât de aproape sunteți de unul din turnurile de difuzare,  șchiopăta cu conectivitate 3G, probabil că vei fi uimit de diferenta.

Cât de rapid a fost asta MiFi Liberate? S-au luat mai multe citiri într-o varietate de locații. Aceasta medie a fost 19.70 Mbps pentru download-uri, si un imens 20.66 Mbps pentru upload. Acest tip de viteză poate face o mare diferenta in munca ta, mai ales daca ai de a face cu fișiere de mari dimensiuni. În multe feluri, însă, e mai mult o dovada a vitezei de rețea AT & T. Cea mai bună caracteristică nouă a acestui dispozitiv este LCD capacitiv touchscreen excelent de 2,8 inch , primul de acest gen. El răspunde la cea mai mică atingere, permițându-vă sa plimbați cu ușurință în meniurile sale. Și chiar în timp ce utilizați acest ecran superb, încă mai are  exces de 10 de ore de viață a bateriei pe încărcare. Dacă sunt conectate la acest și alte aparate MiFi, aceasta vă permite să partajezi filme, fotografii și muzică prin DLNA, prin accesarea conținutului de pe un card microSD introdus în partea laterală a acestui gadget versatil. In cazul în care aveți nevoie de conectivitate la cea mai mare viteză posibilă, acesta va face truc. Și dacă vrei  și să ajustezi aparatul pe un ecran tactil luminos și receptiv, nu căuta mai departe, acesta este deviceul mult dorit. Puteti vedea ceva imagini cu Novatel MiFi Liberate Aici

Chiar ai nevoie sa cumperi  buldoexcavatoare si statii de sortare pentru ca nu stii ce iti rezerva viitorul.

Views: 0

Lasă un răspuns