Noul Philips Moda 2, un monitor cu adevărat stilat

MMD, partenerul licențiat pentru monitoarele Philips, lansează Philips Moda 2, un nou monitor cu design minimalist alb. Monitorul dispune de un panou IPS de 27 de inchi ce îmbină imagini uimitoare și sunet cristalin, cu ajutorul boxelor integrate de 7 waţi. Philips Moda 2 se bucură de conectivitate Bluetooth pentru transmisiuni video și audio.

IB_S_BASIC_COPYRIGHT =

„Aspectul este foarte important atunci când oamenii aleg un monitor pentru spațiul de lucru de acasă”, spune Thomas Schade, vice preșesinte EMEA în cadrul MMD. „Suntem încrezători că noul nostru model va atrage atenția şi pentru funcţionalitatea sa. Pe lângă designul Moda 2 extrem de atrăgător, utilizatorii se vor bucura de o experiență video și audio uimitoare.”

Imagini captivante la 360 de grade Monitorul beneficiază de un design minimalist, elegant, ce se potriveşte perfect în orice încăpere. Marginea ecranului are o dimensiune mult redusă: rama exterioară nu măsoară mai mult de 2.5 mm, iar banda neagră din interiorul panoului, doar 3.5 mm. Toate aceste caracteristici oferă mai mult spațiu pentru vizualizare.

Sunet uimitor

Pentru o experiență audio îmbunătățită, boxele integrate de 7 waţi sunt alimentate de un sistem audio acordat cu tehnologia SRS WOW HD. Astfel, experiența audio captivantă este redată de un sistem audio surround cu 5.1 canale.

Streaming Bluetooth

Ultimul lucru de care un spațiu are nevoie sunt şi mai multe cabluri. Modelul 275C5QHAW beneficiază de tehnologia Bluetooth, astfel încât utilizatorii pot împărtăși continut video și audio wireless, direct pe ecranul monitorului, de la orice device compatibil și se pot bucura de conținut la o calitate foarte bună.

Calitate video excepțională

Prin intermediul tehnologiei AH-IPS, unghiul de vizualizare foarte mare permite utilizatorilor să urmărească imaginile afișate pe ecran din aproape orice unghi. Cu un ecran Full HD de 1920 x 1080p, monitorul suportă cea mai mare rezoluție HD pentru o calitate superioară a imaginilor.

Monitorul Philips Brilliance 275C5QHAW va fi disponibil în Europa începând din această lună.

Bucureşti, 17 decembrie 2014 – MMD

Specificaţii tehnice – Philips Brilliance 275C5QHAW display

LCD panel type, size AH-IPS LCD, 27 inch / 68.6 cm
Backlighting technology W-LED
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7 m
Connectivity Signal input: VGA (analog), HDMI x 2, MHL-HDMI (digital, HDCP)Sync input: Separate Sync, Sync on Green

Audio (in/out): headphone out, PC audio-in

Audio Built-in speakers: 7 Watt x 2 Bluetooth speakers
Stand Tilt: -5/+20°
Sustainability Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEATSilver, RoHS, Lead-free, Mercury Free

Recyclable packaging material: 100%

Compliance and standards Regulatory Approvals: BSMI, CCC, CE Mark, cETLus, FCC Class B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV/ISO9241-307, WEEE
Cabinet Front bezel, rear cover, foot: whiteFinish: glossy

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: