De Sarbatori, romanii vor cumpara aproximativ 50.000 de smartphone-uri Huawei

Astazi la Alt Shift, in cadrul unui muzeu al selfie-urilor de tip pop-up cu circuit inchis, constituit adhoc, in prezenta mai multor jurnalisti dar si bloggeri am fost invitat sa cunosc cate ceva despre o companie ce a avut o evolutie de invidiat in ultimul an la nivel global si chiar si in Romania, unde a avut o ascensiune la care nici ei nu s-au asteptat. Selfie-urile fiind unul dintre obiectivele constructive ale terminalelor construite, chinezii au urmarit in mod concret sa imbunatateasca tocmai camerele frontale care au adus o parte din succesul din 2014 al companiei Huawei.

Huawei Device Romania estimeaza ca va incheia anul cu vanzari Insumand 200.000 unitati si cu o cota de piata de aproximativ 4,5 %, In crestere fata de anul trecut.
Smartphone-urile aflate in topul vanzarilor sunt modelele Ascend Y530 si Ascend P7, primul din categoria entry, iar cel de-al doilea din cea high-end, preferate de catre consumatorii romani datorita tehnologiilor inovatoare, precum si a raportului bun calitate-pret.
“Piata de smartphone-uri a crescut cu 70% anul acesta, iar noi odata cu ea. Suntem mandri ca romanii ne-au acordat Increderea lor si credem ca acest lucru se datoreaza strategiei noastre la nivel de companie: smartphone-uri de calitate, oricare ar fi bugetul consumatorului.” a declarat Sorina Macarescu, director divizia de terminale Huawei Romania.
In ceea ce priveste tendintele din 2015, romanii vor continua sa caute smartphone-uri cu camere foto performante, Intrucat calitatea fotografiilor este unul din factorii In functie de care se ia decizia de cumparare, precum si device-uri cu tehnologia 4G inclusa.


„Huawei se detaseaza prin tehnologiile integrate In smartphone-urile sale: suntem primii care au lansat smartphone-uri cu camere frontale de 5 si 8MP, fiind deasemenea si promotorii tehnologiei 4G. In plus, nu doar telefoanele Huawei varf de gama, ci si cele din categoria medie, puse In vanzare anul acesta, au Incorporat aceasta tehnologie.” a completat Sorina Macarescu, director divizia de terminale Huawei Romania.
Mai mult decat atat, modelul Huawei Ascend Mate7, lansat la IFA si disponibil deja pe piata din Romania, este unul din putinele smartphone-uri disponibile pe piata locala care suporta LTE Cat 6.

La sfarsitul lui 2013, produsele si serviciile Huawei erau utilizate In 170 tari, deservind mai bine de o treime din populatie la nivel mondial. Huawei se claseaza pe locul trei In ceea ce priveste livrarile globale de smartphone-uri In 2013. Huawei a Infiintat mai bine de 16 centre R&D In Intreaga lume, In tari precum: Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India si China. Una din cele trei divizii ale Huawei, Huawei Consumer Business Group (BG) ofera o gama variata de produse inclusiv telefoane mobile, device-uri pentru Internet mobil (MBB) si device-uri pentru acasa.

Bucuresti, 17 decembrie – Huawei Device Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: