Noul monitor Philips 4K UHD cu diagonală de 40 de inci

 

MMD, partener licențiat al Philips Monitors, anunță un nou membru al gamei Philips 4K Ultra HD, monitorul de 40 de inci BDM4065UC. Oferind de patru ori mai multă claritate și o rezoluție de patru ori mai mare faţă de modelele Full HD, noul monitor de 40 de inci BDM4065UC promite o experiență de vizionare uimitoare şi detalii de neegalat în fiecare aplicație. Ecranul foarte mare oferă un spațiu suplimentar, astfel încât utilizatorii pot folosi multiple aplicații în același timp.

Ecran generos de 40 de inci

„Noul monitor UltraClear UHD aduce experiența de vizualizare la nivel 4K. Beneficiind de claritatea și luminozitatea 4K UHD și dimensiunea generoasă de 40 de inci a ecranului, utilizatorii vor sesiza spațiul suplimentar și precizia detaliilor fiecărei acţiuni pe care o fac – de la aplicații financiare complexe sau imagistică științifică, până la rularea de jocuri şi filme”, declară Thomas Schade, Vice Președinte EMEA în cadrul MMD.

 Philips BDM4065UC_2

Claritate cvadruplă și productivitate sporită cu ajutorul rezoluției 4K UHD

Ultra High Definition oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât monitoarele Full HD. La rezoluţia de 3840 x 2160, monitorul dispune de un număr de patru ori mai mare de pixeli în același spațiu. Departe de a fi un gizmo cu puține beneficii în viața reală, 4K UHD oferă avantaje reale utilizatorilor profesioniști. Fotografii și cei care lucrează în producţia video pot mări imaginea până la cele mai fine detalii, iar datorită aranjamentului 8-bit + FRC, monitorul asigură claritate și fidelitate culorilor.

Nu doar utilizatorii din mediile creative se pot bucura de beneficiile rezoluției 4K UHD: noul monitor transformă experiența de vizualizare pentru profesioniștii din domeniul finanțelor, care pot rula aplicații de date în mai multe ferestre, bucurându-se de senzația de spațiu și claritate a detaliilor pe toată suprafața ecranului. Prin folosirea tehnologiei MultiView, utilizatorii pot afișa patru ferestre Full HD simultan. Panelul VA asigură detalii afișate în claritate maximă, indiferent de unghiul din care ecranul este privit, chiar și aproape din lateral. Pentru utilizatorii care nu pot avea suficient spațiu, designul foarte subțire al marginii permite alăturarea a două monitoare de 40 de inci. Rezultă o imagine panoramică uimitoare.

Conectivitate adaptabilă

Noul monitor 4K UHD de 40 de inci beneficiază de conectivitate puternică, concepută să ofere tuturor utilizatorilor libertate de a alege felul în care lucrează sau se bucură de timpul liber. Cu conexiuni digitale ce dispun de cea mai mare lățime de bandă, monitorul poate fi conectat la o gamă largă de surse media, permițând utilizatorului să se bucure de conținutul 4K Ultra HD pe ecranul de 40 de inci. DisplayPort-ul digital 1.2 PC-to Display suportă transfer de date la o viteză de până la 10.8 Gbps, pentru o viteză mai mare a afișării imaginilor și latență zero a ratei de refresh. De asemenea, monitorul dispune de suport MHL pentru ca utilizatorii să se poată bucura de conținutul de pe gadgetul mobil pe ecranul monitorului (în timp ce acesta se încarcă), de USB 3.0 foarte rapid și HDMI 1.4, pentru streaming video de înaltă calitate și semnale audio de la un PC sau de la o altă sursă AV.

Monitorul Philips BDM4065UC va fi disponibil în magazinele din Europa de la sfârșitul lunii noiembrie.

 

Specificaţii tehnice – Philips 40-inch BDM4065UC Display

LCD panel type, size VA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 39.56 inches / 100.5 cm
Optimal resolution 3840 x 2160 @ 60 Hz
Viewing angle 176º (H) / 176° (V), @ C/R > 20
Brightness 300 cd/m²
Brightness uniformity 96% ~ 105%
Display colors Color support 1.07 billion colors
PIP / PbP PiP (two devices), PBP (four devices)
Connectivity ·         USB: USB 3.0 x 4 + faster charger

·         Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, headphone out

·         RS232

Sustainability Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, RoHS

•Recyclable packaging material: 100 %

•Post-consumer recycled plastic: 25%

•Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CCC, CE Mark, cETLus, FCC Class B, SEMKO, TUV/ISO9241-307, WEEE, CECP, CU-EAC, EPA, KC, PSB, PSE

București, 4 decembrie 2014: MMD

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: